MALO SE IZGUBIO

POJEO SVE KOLAČIĆE I POSTAO DEPRESIVAN Nije znao da su bili punjeni marihuanom

 Nikola Vilić / CROPIX

U kući 53-godišnjeg muškarca iz Omahe nastala je prava panika kad mu je supruga predvečer došla kući i otkrila da se ne ponaša savršeno normalno. Naime, kako se kasnije ispostavilo, muškarac je slučajno pojeo kolačiće s marihuanom, a efekt je iznenadio i njega i suprugu koja je pozvala policiju, piše Omaha World-Herald.

Policija je stigla oko 21:30 u utorak na poziv supruge u njihovu kuću. Saznali su da je muškarac otišao po namirnice koje su ostale u automobilu, a koji su prethodno vozila njihova odrasla djeca i usput je na zadnjem sjedalu pronašao četiri čokoladna kolačića i pojeo ih.

Njegova je žena policiji ispričala da su gledali televiziju navečer kad je on postao depresivan. Pokušavala je dobiti djecu da ih pita što je bilo u kolačićima, no nisu se javljali. Uskoro je kući stigao sin koji je rekao da je ‘prilično siguran da su kolačići od njegove braće i da vjerojatno sadrže marihuanu’.

Pozvali su i hitnu pomoć koja je utvrdila da su mu svi vitalni znakovi normalni, no da se neobično ponaša - puže po podu, psuje bez očitog razloga, a obiteljsku mačku naziva ‘kur…’. On sam im je rekao da se osjeća nadrogirano, ali je odbio otići u bolnicu. Liječnici su ga spremili u krevet i uputili ih da se ponovno jave ako se stanje pogorša.

Na ovom linku možete pogledati kako je izgledala policijska prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:38