KAKAV OTPOR

POLICIJSKI PAS NANJUŠIO KRIMINALCA, OVAJ GA UGRIZAO ZA GLAVU U sekundi završio u zatvoru: 'Ne upuštajte se u natjecanje u griženju s policijskim psom'

 
 Facebook (krug) / Profimedia, Alamy

Muškarac iz New Hampshirea optužen je za opiranje uhićenju i napad na policijskog psa.

Policija kaže da se vrlo neuspješno pokušao sakriti ispod hrpe odjeće, a potom je uhvatio policijskog psa ispod vrata i ugrizao ga za glavu, piše CBS News.

Policija je pozvana nakon što su se začuli pucnjevi u nedjelju u Boscawenu, gradiću sa 4000 stanovnika. Za dvojicom muškaraca bila je raspisana tjeralica i obojica su se opirali uhićenju kad je jedan od njih ugrizao policijsku kuju Vedu.

On će s optužbama imati manje sreće jer će mu osim inicijalne optužbe zbog koje je bila raspisana tjeralica, pridodati opiranje uhićenju, napad na policijskog psa i napad na službenu osobu.

‘Obojica su se opirali uhićenju, a jedan posebno. Ugrizao je psa, pa je pas ugrizao njega, a na kraju je omamljen elektrošokerom. Ako se upustite u natjecanje u griženju s policijskim psom, sigurno nećete pobijediti. Oni su jako dobri u tome’, rekao je šef policije Jason Killary za Reuters.

Udruženje policijskih pasa na Facebooku je objavilo Vedinu sliku i informaciju da je medicinski zbrinuta i da nema ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:31