GDJE SMO?

Ponovno u Rovinju!

Deseta je konferencija bitno osvježena upravo preseljenjem na novu lokaciju

Rovinj, jedan od najljepših gradova na jadranskoj obali, prošle se godine iskazao kao odličan domaćin pa ćemo mu se vratiti i u 2011. Deseta je konferencija bitno osvježena upravo preseljenjem na novu lokaciju, a sama činjenica da u Rovinju možemo organizirati Microsoft WinDays konferenciju tako da nam baš svi sadržaji - i predavanja, ali i oni zabavni - budu nadohvat ruke, u jednom prostoru, glavni je razlog zašto se vraćamo u ovaj mediteranski grad duge tradicije.

Posjetitelji WinDaysa10 pohvalili su upravo to što su sve dvorane za predavanja jedna uz drugu, a konferencijski je kompleks neposredno uz rovinjsku obalu koja je ukrašena brojnim otočićima i svega nekoliko desetaka metara od staroga grada s bogatom gastronomskom ponudom. Rovinj krasi ugodna mediteranska klima, no čak i ako nas vremenske prilike iznevjere, pripremamo vam brojne zabavne aktivnosti u sklopu same konferencije.

Konačno, Rovinj je jako dobro prometno povezan te je do njega izuzetno lako doći, bez obzira dolazite li automobilom, vlakom ili zrakoplovom do Pule. Smještaj za vas ponovno će biti organiziran u Maistrinim hotelima širom Rovinja, a parkirnih mjesta neće nedostajati.

Ove ćemo godine učiniti još više kako biste se u Rovinju ponovno osjećali kao kod kuće te kako bi vam jedanaesta Microsoft WinDays konferencija ostala u lijepom sjećanju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:36