NOĆNA MORA SVAKE ŽENE

POTRESNA ISPOVIJEST GLUMICE I KOMIČARKE Varao me godinama s našom dadiljom, sve sam saznala preko gnjusnog video-uratka

 Instagram/Facebook

Brak američke glumice i komičarke Lauren Weedman (47) s Jeffom Weatherfordom (57) raspao se krajem 2013. godine, no tek nakon nekoliko mjeseci ona je saznala koji je bio pravi razlog. Njihov sin Leo (7) nakon razvoda boravio je malo kod oca, malo kod majke, no nakon jednog posjeta, Weatherford je slučajno zaboravio svoj laptop.

Kada je upalila laptop koji je, kako kaže, nekoć pripadao njoj, ostala je šokirana. Naime, u potrazi za video snimkama sina dok je bio mali, naletjela je na snimku dadilje Chanelle koja je bila gola. Tada je shvatila da ju je muškarac s kojim je bila deset godina varao godinama s mladom babysittericom.

- Najstariji video na laptopu nije prikazivao našeg sina Lea, već našu golu babysittericu Chanelle. Snimljen je 2011. godine, godinu dana prije nego li smo se nas dvoje nakon duge veze zapravo vjenčali - kazala je za New York Post.

Sve je počelo kada su dobili sina. Naime, pošto je Lauren Weedman bila zauzeta glumom u serijama True Blood, New Girl i Masters of Sex, njezin suprug se ponudio da on bude kod kuće i čuva njihovog sina. Kad je Leo navršio jednu godinu, predložio je da unajme dadilju.

Tinejdžerica je dolazila čuvati njihovog sina u topićima i minicama, no Weedman tome nije pridavala pažnju. Smatrala je da je to i inače njezin stil odijevanja.

Njezin suprug počeo se 'udaljavati' od nje i nakon mjeseci tenzija, Weedman je predložila razvod, a on se odmah složio. Kasnije je saznala i zašto.

Nazvala je Chanelle tog dana i ostavila joj poruku da se ne mora pojaviti na poslu tog dana.

- Ovo je noćna mora svake žene i može se dogoditi svakome. Pogledajte samo Jennifer Garner i Bena Afflecka - kazala je.

Weedman sada kaže kako joj je drago da je saznala istinu o bivšem suprugu koji je trenutno i dalje u vezi s bivšom dadiljom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 23:24