NEČUVENO!

POTRESNA PRIČA IZ ŠKOLE Učenike mučili pjesmom Justina Biebera

TENINO - Učenici srednje škole Tenino High u američkoj saveznoj državi Washington u ponedjeljak su bili izloženi nezapamćenoj i uistinu brutalnoj torturi. Tijekom velikih odmora i stanke za ručak preko razglasa su im puštali jedan od najiritantnijih pjesmuljaka 21. stoljeća.

Riječ je o kmečanju Justina Biebera u pjesmi 'Baby', koja ga je lansirala u orbitu planetarne estrade. Spomenuti je glazbeni broj treštao bez prestanka, a glavni krivac za to je učeničko vijeće, čiji je predsjednik Connor Stakelin očito svjestan koliko njegovim kolegama skače tlak na samo jedan takt Bieberovog nepodnošljivog revanja.

Cilj mu je bio plemenit - natjerati kolege da se uključe u humanitarnu akciju pomoći školi koju pohađa siročad u afričkoj državi Gani. Htjeli su prikupiti 500 dolara, no poticajna mjera s razglasa bila je toliko učinkovita da je već do poslijepodnevnih sati donirano više od 300 dolara, a u utorak je akcija okončana tijekom prvog velikog odmora s 915,64 prikupljenih dolara.

'Isuse, glava će mi eksplodirati', komentirao je zvukove koji su iz razglasa dopirali do njegovih ušiju učenik Zack Chamberlain. 'Popio sam barem pet ibuprofena', posvjedočio je potreseni Zack.

'Ajme, ovo je grozno. Jedva čekam da odem kući', rekla je vidno uznemirena učenica Jasmine Moore.

Prikupljenim novcem škola u Gani moći će nabaviti zalihe hrane za cijeli travanj. Kupit će se i dio opreme neophodne za normalno održavanje nastave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 23:17