HRVATSKA POŠTANSKA BANKA

POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA - Podnošenje ponuda za otkup potraživanja

HRVATSKA POŠTANSKA BANKA, dioničko društvo, Zagreb, Jurišićeva 4, OIB: 87939104217 (u daljnjem tekstu: Banka), objavljuje poziv za iskazivanje interesa za kupnju tražbina/otkup potraživanja Banke.

Predmet su prodaje tražbine Banke koje prema poslovnim knjigama na dan 10. ožujak 2020. godine iznose 46.008.864,59 HRK.

Minimalna prodajna cijena iznosi 10.500.000,00 HRK.

Pozivaju se svi zainteresirani da se obrate Banci pisanim putem na adresu:

HRVATSKA POŠTANSKA BANKA, dioničko društvo

Sektor upravljanja naplatom

Direkcija restrukturiranja i naplate za gospodarstvo

Strojarska cesta 20/20

10000 Zagreb

s naznakom „Prodaja potraživanja – Iskaz interesa za otkup potraživanja“.

Zainteresirani se mogu obratiti Banci najkasnije u roku od sedam (7) dana od dana objave, nakon čega će se sa zainteresiranim kupcima potpisati ugovor o povjerljivosti podataka.

Svi zainteresirani kupci obvezni su u roku od sedam (7) kalendarskih dana od potpisivanja ugovora o povjerljivosti podataka dostaviti Banci svoju ponudu/iskaz interesa.

Ponude/iskazi interesa podnose se u pisanom obliku, a trebaju sadržavati iznos, način plaćanja, rok plaćanja kao i pravni status ponuditelja.

Banka će u slučaju primitka zadovoljavajuće ponude/iskaza interesa s najpovoljnijim ponuditeljem sklopiti ugovor o prodaji tražbina.

Banka zadržava pravo ne prihvatiti niti jednu ponudu, ne razmatrati niti jedan pristigli iskaz interesa, odnosno ne ulaziti u daljnje razgovore oko prodaje potraživanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:26