ASTRO CENTAR

Precizna astrološka analiza mijenja ishod vaše životne situacije

U astro centru pomažemo vam da sagledate zbog čega vam se u životu događaju određene situacije te što možete promijeniti na sebi kako biste poboljšali trenutne okolnosti i napredovali u svim aspektima života.
 Photosani - Fotolia

Astrologija je cijenjena disciplina koja se bavi proučavanjem simboličkog međuutjecaja položaja i kretanja nebeskih tijela, ljudske osobnosti i određenih slijedova događaja.

Postoje li odgovori i rješenja na sva vaša pitanja i probleme? Zahvaljujući ovoj staroj, drevnoj nauci, odgovor je DA - ima!

Naši djelatnici pomoći će svima neovisno o problemu koji ih je snašao, riješiti vas dilema iz kojih ne vidite odgovor, otkloniti sve strahove i sumnje te vas upozoriti na određene prepreke na životnom putu i kako ih izbjeći.

ASTRO SAVJETNICI

064 600 700

tel 6,99 mob 8,41 kn/min

Što radimo

Astrologija je vrlo popularna upravo zbog točnosti i konkretnih informacija koje nam pruža. Zatražite konzultacije naših astrologa ako vas muče svakodnevni problemi, ukoliko vam se vaš život čini neizvjesnim, ukoliko osjećate strah i nesigurnost te ako se nalazite na raskrižju života i kada niste sigurni kako dalje. Postoji više vrsta astrologije, a u našem centru radimo: natalnu, horarnu i usporednu astrologiju.

Kako vam možemo pomoći

Natalna astrologija – usmjeriti ćemo vas na obećavajuće prilike

Natalna astrologija obuhvaća psihološke i karakterne osobine čovjeka, nasljedne faktore, fizičke značajke, odnose s ljudima i okolinom i sve životne situacije. Što to znači?

Zvijezde utječu na vaš život od samog trenutka rođenja. Stvara se određena slika o vama, određuje se vaš temperament i karakter, okolnosti u kojima ćete se nalaziti, vaš odnos s drugim ljudima. Ukratko, to je astrologija vas kao živog bića. Upoznavanjem samog sebe možete unaprijediti određene aspekte svog života: napredovati u karijeri, pronaći odgovarajuće zanimanje, naći skladnog partnera, poboljšati odnos s drugima i dr.

Naša uloga je analizirati i prepoznati vaš potencijal i usmjeriti vas na obećavajuće prilike kako bi najbolje iskoristili sve mogućnosti koje su pred vama.

Horarna astrologija – dat ćemo vam odgovor na konkretno pitanje

Svaki događaj u vašem životu ( zaposlenje, rođenje djeteta, diplomiranje, vjenčanje, raskid veze) pada u točno određeno vrijeme i na određenom mjestu. Horarna astrologija daje odgovor na konkretno pitanje. Astrološka karta se izrađuje prema vremenu i mjestu u trenutku u kojem je pitanje, jasno formulirano, postavljeno astrologu tj. on ga shvatio. Kako u životu ništa nije slučajno, tako nije slučajno ni vrijeme u kojem ste se odlučili da postavite pitanje astrologu!

Od naših astrologa možete očekivati da ćete dobiti jasan i nedvosmislen odgovor. Ne gubite vrijeme i energiju na nešto što nema budućnost! Olakšat ćemo vam donošenje odluke i pomoći vam da usmjerite svoju energiju u nešto pozitivno. Izbjegnite razočaranja i negativnost u vašem životu, oslobodite se stresa i krenite hrabro i sigurno u bolju budućnost.

Postavite nam KONKRETNA pitanja.

  • Kakva će biti sudska presuda?
  • Kad ćemo se useliti u stan? Da li ću prodati kuću?
  • Da li ću položiti ispit? Da li ću upisati fakultet?
  • Što će biti s mojoj vezom? Da li ću se rastati? Da li ću se udati za sadašnjeg dečka?
  • Da li ću dobiti povišicu? Da li će mi vratiti dug? Da li ću dobiti posao?

Kako bi dobili KONKRETAN odgovor.

Sinastrija, usporedna astrologija – Tumačit ćemo odnos dvije osobe

Sinastrija je proces uporedbe horoskopa dvije osobe kako bi se utvrdila kvaliteta odnosa ili kako će se to dvoje slagati u romantičnij vezi. Tumačimo odnos dvije osobe na temelju usporedbe njihovih natalnih karti. Obraćamo pažnju na sklad ili nesklad naglašenih znakova, elemenata i kvaliteta, međusobne planetarne aspekte, te utjecaj planeta jedne osobe na kuće i kuteve natalne karte druge osobe.

Također, za vas možemo izraditi i horoskop kombinacijom natalnih podataka obje osobe - KOMPOZIT (horoskop za analizu dužih veza koji ulazi u srž kvalitete vaše veze)

Postoje li razna pitanja koja postavljate sebi u pogledu vaše veze? Želite li saznati istinu tako da ne trošite uzalud vaše dragocjeno vrijeme na nekoga tko nije za vas? Želite poraditi na kvaliteti odnosa s partnerom? Iscrpljuju vas svađe i problemi u vezi/braku?

Obratite se nama i saznajte čemu treba težiti u vašoj vezi, što možete očekivati od vašeg partnera ali i od samih sebe. Ili je vrijeme da prestanete živjeti u iluziji i usmjeriti se na neki drugi, puno kvalitetniji odnos koji će vas istinski usrećiti.

Saznajte odgovore koje vam nitko drugi ne može ponuditi!

Za astrološku analizu nazovite:

ASTRO CENTAR

064 600 700

tel 6,99 mob 8,41 kn/min

Aurora u.o. | Slave Raškaj 10, Karlovac OIB: 12533330791 | info: 0992501470 | +18 .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 21:01