TRAGIČNA SMRT

PREMINUO DOK JE PLAĆAO RAČUNE ZA STRUJU Pozlilo mu nakon žestoke svađe na šalteru

Zagreb, 150313.Policijska postaja, Heinzelova ulica.Izvrsni predsjednik Dinama Zdravko Mamic u poslijepodnevnim satima priveden je u policijsku postaju u Heinzelovoj ulici zbog danasnjih uvreda upucenih Zeljku Jovanovicu, ministru znanosti, obrazovanja i sporta.Zupanijsko drzavno odvjetnistvo Mamica navodno tereti prema clanku Kaznenog zakona koji se odnosi na javno poticanje na nasilje i mrznju.Za vrijeme obavijesnog razgovora Zdravka Mamica, u policijsku postaju u Heinzelovoj stiglo je vozilo Hitne pomoci. Nije poznato jesu li dosli zbog Zdravka Mamica.Na fotografiji: vozilo Hitne pomoci dolazi ispred policijske postaje.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

Stariji Novosađanin preminuo je u Elektrovojvodini gdje je plaćao račune za struju, piše blic.rs. Prema riječima svjedoka nesretnik je prije toga imao oštru raspravu na jednom šalteru.

- Nalazio se kod šaltera za reklamacije. Tamo se prepirao zbog navodnog duga od 500 dinara koje je prema računu trebao platiti. U jednom trenutku je samo pao na zemlju - rekao je jedan od svjedoka.

Iako su mu sugrađani koji su čekali u redu prišli i pokušali pomoći nije mu bilo pomoći. U Elektrovojvodinu je stigla i Hitna pomoć, a liječnici su samo utvrdili smrt. Uzrok smrti je najvjerojatnije infarkt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 21:28