IMAŠ STARTUP,PROJEKT ILI INOVACIJU?

Prijavi se na '2020 Student DIGI Award'! Biramo najbolje hrvatske mlade inovatore i nagrađujemo ih sa 50.000 kuna!

 

Na nagradnom natječaju “Student DIGI Award 2020”, u organizaciji Jutarnjeg lista, pod pokroviteljstvom Googlea i u suradnji s europarlamentarcem Valterom Flegom, koji je izvjestitelj europskog programa Digitalna Europa, biraju se najbolji hrvatski mladi inovatori. Prijaviti se mogu svi studenti i učenici srednjih škola, kao i timovi studenata i učenika koji razvijaju svoje inovativno rješenje. Prijave počinju od 21. siječnja 2020. godine i trajat će mjesec dana. Nakon toga stručni nezavisni žiri izabrat će deset najinovativnijih projekata koji ulaze u finale. Najbolji projekt i tim, a najviše tri najbolja, od deset finalista, osvajaju novčanu nagradu iz fonda od 50.000 kuna. Osim toga, najbolji finalisti mogu ostvariti i pravo na mentorsku podršku Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER) za daljnji razvoj svoje inovacije. Na nagradni natječaj 'Student DIGI Award 2020' mogu se prijaviti sva inovativna rješenja, aplikacija, softver, hardver, proizvod. Glavno preporučeno područje su digitalne transformacije, robotika, „smart city“ i „smart villages“ rješenja, primjene strojnog učenja i umjetne inteligencije, a ostala preporučena područja su zdravlje i kvaliteta života, energija i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost, hrana i bio- ekonomija, moderno obrazovanje, turizam te edukacija.

_______________________________________________________

Najbolje digitalne inovatore nagrađujemo s 50.000 kn, medijskom promocijom i sudjelovanjem na panelu Digitalne konferencije u Zagrebu!

Studenti, učenici ili timovi se prijavljuju na nagradni natječaj od utorka, 21. siječnja do petka, 21. veljače 2020. putem prijavnog obrasca. Tamo dostavljaju tražene podatke o projektu, među ostalim, kratki opis inovacije, u kojem sektoru/industriji razvijate vašu inovaciju, način na koji planirate plasirati vaš proizvod i kako ćete održati profitabilnost. Možete učitati i video prezentaciju svojeg proizvoda. Natječajna dokumentacija je dostupna na ovdje.

Prijavi se putem prijavnog OBRASCA.

Imena i prezimena dobitnika nagrade po izboru žirija biti će objavljena dana 18. ožujka 2020. na Velikoj digitalnoj konferenciji u Zagrebu i na portalu jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. veljača 2024 08:55