TURBO

Pripremite se za jurnjavu !

Priča o pužu koji nakon slučajne nezgodne postane nevjerojatno brz i počne se pripremati za osvajanje najslavnije utke na svijetu nova je animirana hit komedija tvoraca Madagaskara i Kung Fu Pande koja dolazi u hrvatska kina 19. rujna.

Turbo je mali vrtni puž s velikim snovima koji se nikako ne može pomiriti sa životom u kojem se sve odvija puževim korakom. On svakodnevno gleda automobilističke utrke, neumorno trenira i sanja kako će i sam jednom sudjelovati na njima. Prilika mu se pruži kada iznenada dobije moć super brzine i počne letjeti cestama Los Angelesa poput neonskog metka. Kako bi uspio u svom naumu, koji je ujedno i okršaj s nekadašnjim idolom Gasom Daskićem, Turbo kupi ekipu nabrijanih uličnih puževa i krene se pripremati za izlazak na trkaću stazu Indianapolisa...

Zanimljivo je da su u dočaravanju autentičnost brzih scena utrke DreamWorks ekipi pomagale i neke od najpoznatijih faca iz svijeta automobilizma poput Daria Franchittija, Maria Andrettija, Helia Castronevesa i Willa Powera, dok se dizajnerski tim vozio u pravim trkaćim automobilima kako bi mogli prenijeti stvarni izgled i osjećaj staze gledateljima Turba.

Turbo je sinkroniziran na hrvatski, a glasove su likovima posudili Rakan Rushaidat, Alen Šalinović, Luka Bulić, Hana Hegedušić, Ivan Blažičko i mnogi drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 03:55