MOTIVIRANE STRAHOM

PROIZVOD KOJI NEKIM ŽENAMA DOSLOVNO MOŽE SPASITI ŽIVOT Žene kupuju zamjenske himene kako bi navele muževe da misle da su djevice

U nekim djelovima svijeta, žene se još uvijek muče i ubijaju jer se tijekom bračne noći otkrilo da nisu bile djevice
 Necip Yanmaz/iStock

U određenim kulturama, pa čak i na Zapadu, žene mogu biti izložene sramoti ako njihovi muževi vjeruju da su spavale s drugim muškarcima prije njih.

Mirror prenosi da je njemačka tvrtka odlučila unovčiti taj strah prodajući ženama zamjenske odnosno lažne himene kako bi mogle zavarati svoje muževe da pomisle da se nikada prije njih nisu seksale.

VirginiaCare nudi svojim mušterijama samotapljajući umjetni himen s pravom krvi koji se može koristiti prilikom lažiranja djevičanstva bez potrebe za medicinskim zahvatom restauracije himena koji je također dostupan.

Tako umjesto trošenja od 3 tisuće pa sve do 40 tisuća kuna za operaciju restauracije, žene mogu kupiti ovu napravu za tristotinjak kuna.

Membrana je dizajnirana tako da će se od topline i vlažnosti unutar ženskog tijela sama pričvrstiti te će, kada se probuši prilikom seksa, proizvesti krv koja će poslužiti kao dokaz da je žena još uvijek djevica.

Tvrtka kaže da su im se javile žene iz muslimanskih država i rekle da im je njihov proizvod doslovno spasio život. Jedna žena tako je napisala: 'Da vaš proizvod ne postoji, ne bih ni ja postojala'. Druga je napisala sljedeće: 'Ne mogu vam niti opisati koliko ste mi pomogli. Hvala vam puno'.

Online servis za prodaju umjetnih himena uzrokovao sablaznio je egipatske političare koji su pozvali da se proizvod zabrani. Tvrtka kaže da je većina njihovih mušterija iz muslimanskog svijeta te da paket uključuje i upute za žene kako da se pretvaraju da nikad prije nisu imale odnose.

'Žena mora pokazati da je boli. Upravo to muškarac očekuje od seksa sa ženom kojoj je to prvi put', stoji u uputama.

Tvrtka nudi dvije mogućnosti; original, čija je krv više smeđe-crvene boje, a namjenjena je zavaravanju obitelji i svojitu. Druga opcija je 'lakša' i namjenjana je zavaravanju sumnjičavog muža.

U Afganistanu žene koje nakon bračne noći nemaju krvavu posteljinu mogu biti mučene, vraćene roditelja, a mogu im čak i uši i nos biti odrezani. U Njemačkoj je Pakistanski par osuđen na doživotni zatvor nakon što je otac, pred očima majke, zadavio svoju 19-godišnju kći nakon što je otkrio da je krala kondome kako bi ušla u odnose sa svojim dečkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 00:53