PLAŽA ZRĆE

Pronašli smo najlakši posao u Hrvatskoj i to na najpoznatijoj našoj plaži

Mnogima najdraže godišnje doba upravo je pred vratima i oni najažurniji vjerojatno su već pronašli svoj ljetni posao. Mi smo odlučili pomoći onima koji ga još uvijek nemaju te smo potražili kakvi se sve poslovi nude.
 PLAŽA ZRĆE

Među zanimljivim i onim manje zanimljivim ponudama pronašli smo jedan oglas koji nam se učinio prilično nestvarnim. U opisu je pisalo kako poslodavac s popularne plaže Zrće nudi plaću od čak 1000 eura mjesečno zaposleniku čiji je posao po cijeli dan biti na plaži. Dok smo razmišljali o tome što se točno podrazumijeva pod „po cijeli dan biti na plaži“ pronašli smo njihovu stranicu zavrnirukave.com.

PLAŽA ZRĆE

Opis posla učinio nam se još nestvarnijim od samog oglasa. Na stranici navode kako idealni zaposlenik mora imati dovoljno snage da obilazi plažu, restorane, festivale i popratne aktivnosti na Zrću. On ili ona svoje provode treba objavljivati na društvenim mrežama s naglaskom na Instagram i Facebook. Vjerujemo da godišnji ne moramo niti spomenuti jer ovaj posao je godišnji.

Htjeli smo saznati tko to u Hrvatskoj nudi ovakav posao te smo stupili u kontakt s poslodavcem, a kako drugo, nego preko Instagram profila zrcebeach_official. Pokazalo se da su oni uistinu aktivni na društvenim mrežama. Zanimalo nas je, prije svega, otkud mu hrabrosti za ovakav oglas. U veselom tonu dopisivanja, kakav je i sam tekst natječaja, odgovorio nam je da ovo nije šala već da uistinu od svog idealnog zaposlenika očekuje da stvara sadržaj za društvene mreže direktno s plaže. „Jedini uvjet koji imamo jest da naš profesionalni partijaner mora izvrsno govoriti engleski i hrvatski jezik i da mora biti spreman na tulumarenje 0-24. Dakle, nema spavanja!“, poručili su nam iz tvrtke Naša ideja za koje smo saznali da su koncesionar plaže Zrće, kao i budući poslodavac ove sretne osobe koju očekuje nezaboravno ljeto na paškoj plaži.

PLAŽA ZRĆE

Odabrani kandidat dobit će ugovor na tri mjeseca, a ako se tijekom tog perioda iskaže kao partijaner koji zna prenijeti atmosferu sa Zrća na društvene mreže, čeka ga i stalni posao.

Koncesionar plaže Zrće otkrio nam je i planove za narednih par godina. Ponudu želi podići na višu razinu razvijanjem novih zona koje bi bile podijeljene na adrenalinske sadržaje s vodenim sportovima, dnevna plaža, restorani, barovi i wellnessi na otvorenom činili bi drugu zonu, dok je treća namijenjena sportskim aktivnostima. „Na ovaj način želimo poboljšati ponudu plaže i dati joj popratne sadržaje kako bi privukli i višu klasu turista“, objasnili su nam iz Naše ideje.

Posebno nas je zaintrigirao koncept dnevne plaže i kako uopće tako nešto može opstati na plaži koja vrvi partijima i glasnom muzikom. „Ideja je da Zrće postane destinacija koja ne nudi isključivo partyje, odnosno klupski i festivalski turizam. Već danas, Zrće je bitno uređenija plaža nego što je bila, s WiFi mrežom za posjetitelje, solarnim tuševima, sigurnosnim kamerama, WC-om za osobe s invaliditetom, a na plaži su sadržaji poput sushi restorana Salt, prvog u ovom dijelu Hrvatske, usluge masaža, barbershopa, tattoo studija i mnogih drugih koji uz klupske programe upotpunjavaju doživljaj Zrća kao destinacije. A ostale segmente realizirat ćemo kroz iduće tri do četiri godine“, natipkali su nam poslodavci svoje planove.

PLAŽA ZRĆE

Vidimo da se na Zrću spremaju razni noviteti, a ako želiš postati dio ove vesele ekipe svakako požuri sa svojom prijavom. Vjerujemo kako ovaj oglas neće dugo čekati svog idealnog kandidata.

PLAŽA ZRĆE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:17