Radeljak: 'Ostavio sam Vlatku jer se bavila prostitucijom'

Josip Radeljak sinoć je za Red Carpet na Novoj TV dao ekskluzivni intervju u kojem je svoju bivšu suprugu Vlatku Pokos opisao u dosad najružnijem svjetlu.

Naime, objavio je kako je na temelju SMS poruka koje je slala prijateljicama i izvješća ljudi koje je angažirao da je prate zaključio da se Vlatka bavila luksuznom prostitucijom.

'Teško mi je o tome pričati', počeo je svoju priču Radeljak i unatoč duševnoj boli ubrzo je potkrijepio mobitelima i isprintima. 'U Rimu živim 40 godina. Svaki Vlatkin korak mi je bio poznat. Ja sam tada postavio svoje ljude da je prate i vrlo lako došao do fatalnih informacija', objasnio je.





'Vlatka je imala sve što joj je bilo potrebno. Imala je džeparac od 10 tisuća kuna. Dobila je i karticu s koje je u nekoliko mjeseci potrošila 300 tisuća kuna', rekao je Radeljak.'

Prema Dikanu Vlatka se u Rimu počela družiti s 'organizatorima prostitucije' i 'upala je u zamku'. Također je izjavio da je Vlatka već kao početnica u tom poslu 'obarala rekorde'. 'Imate poruku u kojoj se hvali da je u tri dana spavala 30 puta s nekim', rekao je Radeljak koji tvrdi da su mu Vlatkine prijateljice dale svoje mobitele na uvid.

No, Dikan ističe kako su mu najteže pale poruke u kojima je kritizirala njegovu pokojnu suprugu Enu Begović.

Naime, jedna poruka glasi: 'Gledam na OTV-u Enu Begović. I zaista ne vidim po čemu je ona bila lijepa. Meni je odvratna, a najbolje joj stoje uloge kurvi. ''To je poruka koja meni zaista ledi krv', rakao je Dikan, uhvatio se za sliku Ene i pitao  voditelja može li ju zamisliti kao prostitutku.

U jednoj od poruka, koje je predstavio pred kamerama pisalo je kako joj je "Pun kufer Dikana i Lane".

Novinar Red Carpeta Vedran Strukar razgovarao je i s Leom Radeljakom koji je ustvrdio da je Vlatka maltretirala njegovu kći Lanu.  (Nova; njd)



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:53