GLASAJTE ZA SVOJE FAVORITE

Renomirano društvo poziva na glasanje za Zlatni Studio

Toni Cetinski i supruga Dubravka
 Ronald Gorsic / CROPIX

"Kakva čast, kakva ekipa! Wow, već drugu godinu za redom nominirana sam za pjevačicu godine nagrade Zlatni Studio. Glasovati možete do 10. siječnja! Yuhuuu. Hvala ljudi. Ovo je sve zbog vas!" napisala je ushićeno Franka Batelić na svom Instagram profilu.

Franka je naime jedna od pet nominiranih dama za Pjevačicu godine u najvećoj medijskoj nagradi Zlatni Studio Jutarnjeg lista, no nije jedina koja je počela, sasvim legitimno, lobirati putem društvenih mreža. S obzirom na to da se bliži kraj prvog kruga glasanja koji traje do 10. siječnja, to je jučer na svojoj Facebook stranici učinio i Tony Cetinski nominiran za Pjevača godine.

"Danas u Jutarnjem listu, prilog Studio zadnji kuponi za glasanje. Možete glasati putem kupona i na linku ispod", izvijestio je svoje obožavatelje Cetinski, baš kao što je to učinio u nekoliko navrata i Saša Lozar koji konkurira u kategoriji Hita godine.

"'Budi' je nominirana za hit godine!! Ideeeš!! Pa već kad smo u glasačkom raspoloženju glasajte za 'Budi' i obećajem vam rasplesanu Hrvatsku! Hrvatsku koja zvuči najbolje! Budi Hrvatska!" u svjetlu predsjedničke utrke našalio se Lozar na svom Instagramu.

Na izbore, ali ove medijske, pozvala je i Mia Dimšić, koja je slavila i na prvom Zlatnom Studiju, no sada ima dvije nominacije - za Hit godine, gdje konkurira duetom s Markom Toljom "Sva blaga ovog svijeta", te ponovno kao Pjevačica godine.

U izbornu kampanju na društvenim mrežama uključili su se i nominirani s drugih medijskih područja - televizije, radija, kazališta i filma, no glazbenicima se mora priznati da su u tom pogledu definitivno najvredniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:05