Richard Quest je uhićen u sado-mazo opravi s drogom

Osebujni TV voditelj na CNN-u, Richard Quest, uhićen je u pola četiri ujutro s nedjelje na ponedjeljak u Central Parku u New Yorku s kožnim sado-mazo užetom oko vrata i genitalija, vrećicom metamfetamina u džepu i seksi igračkom u čizmi.



Jedno od najpoznatijih TV lica, 46-godišnji Quest, uhićen je u društvu još jednog muškarca nakon što je policajac uočio neobičan par u blizini 64. ulice. Uhitio ih je zbog tumaranja parkom koji je u vremenu od jedan poslije ponoći do šest ujutro zatvoren, a tek se poslije otkrilo što sve Quest ima uza se i na sebi. Njegov je prijatelj, čije ime nije poznato, samo ukoren, jer uza se nije imao identifikacijske isprave.



Quest je optužen za posjedovanje zabranjene supstance i skitnju. Njegovo neobično “odijelo” nije rezultiralo optužbom za nemoral, jer se prema iskazima policajca nije “pokazivao”. Odvjetnik popularnog voditelja Alan Abramson imao je puno bezazleniju verziju cijelog događaja.



Quest je tumarao Central parkom odjeven u kožne remene
- Gospodin Quest nije znao da park ima policijski sat. On se jednostavno vraćao u svoj hotel s nekim prijateljima - rekao je Abramson. Njegov je klijent pušten bez jamčevine nakon što je većinu dana proveo iza rešetaka. Na saslušanju na kriminalnom sudu na Manhattanu složio se s tim da prođe 6-tjednu terapiju odvikavanja od droge.



Nakon toga se ponovno treba pojaviti na sudu i dokazati da je završio program i klonio se nevolja. Abramson je odbio odgovarati na novinarska pitanja, a tome nije bila sklona ni glasnogovornica CNN-a. Quest je poznat po jedinstvenom voditeljskom stilu koji uključuje afektiranje, kreveljenje i razne akrobacije, što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. TV kuća ga naziva “najprepoznatljivijim članom CNN-ova tima”.



Bila mu je ponuđena i pozicija na televiziji Al Jazeera na engleskom jeziku, ali je tu ponudu odbio rekavši da to možda ne bi bilo zgodno - s obzirom na to da je Židov i homoseksualac.



Nađa Irena Fišić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:23