'Rock'n'roll za DVA MIŠA'

ZAGREB - Kazalište Mala scena započelo je novu kazališnu sezonu u kojoj će predstaviti tri premijere za djecu i mlade, a 2009. godine zakoračit će u slavljeničku dvadesetu godinu svog postojanja.



Prva ovosezonska premijera u zagrebačkim kazalištima bit će predstava Male scene "Rock'n'roll za DVA MIŠA" redatelja Ivice Šimića. Krajem siječnja 2009. publika će na kazališnim daskama imati priliku vidjeti još jedan popularan roman za mlade Silvije Šesto Stipaničić "Vanda", a u ožujku na scenu stupaju "Superbakice", hit predstava u europskim kazalištima belgijske autorice Pascale Platel.



Novu sezonu otvara predstava za djecu od 4 godine "Rock'n'roll za DVA MIŠA", 4. i 5. rujna u 19 sati. Mladi pisac Ivor Martinić napisao je novi tekst prema poznatoj Ezopovoj basni o seoskom i gradskom mišu, a Alen Kraljić i Damir Klemenić skladali su rock’n’roll songove koji će sjajno nadopuniti ovu priču o dva miša koja simboliziraju materijalne i duhovne vrijednosti. Redatelj predstave je Ivica Šimić, a igraju Luka Juričić i Damir Klemenić/Igor Kovač.   (jl)



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:39