Seks je esencijalni dio naših života, a evo kako u potpunosti uživati u njemu

Znate li kakav madrac odabrati za dobar seks? Iako vam vjerojatno na prvi pogled djeluje kao da je odgovor na ovo pitanje individualne prirode, činjenica jest da statistike govore za sebe. A upravo nam statistike donose pobjedu kada su u pitanju lokacije za vođenje slatke ljubavi. U pravilu su u pitanju spavaća soba i krevet. Razlozi mogu biti različiti, ali pri odabiru madraca nije naodmet biti informiran.

Je li vam poznat pojam "hod srama"? Ako ne iz vlastitog iskustva, onda barem iz filmova? Seksa se zasigurno ne treba sramiti, no najčešće se u zanosu zaboravi na roditelje, susjede, cimere... Tako i treba biti, ali kasnije ih je nekako teško susresti, a sve zbog starih madraca koji škripe. Tržište je preplavljeno modelima, dimenzijama, materijalima i mnogobrojnim karakteristikama. I dok nas bombardiraju s brojnim informacijama, kod madraca treba obratiti pažnju na svojevrsnih "pet saveznika“. To su potpora, čvrstoća, elastičnost, prozračnost i nečujnost.

Kakva je potpora? Za vrijeme trajanja seksa težina (najmanje dva) tijela koncentrirana je na malom području, a zasigurno se za vrijeme akcije ne želite pitati hoće li madrac izdržati. Bez snažne potpore, upadne se i zaglavi, a trajno udubljenje nastane prije ili kasnije.

Tvrtka Pleme proizvodi madrac Nimbus koji se sastoji od tri sloja pjene, a svaki ima funkciju i pruža kvalitetnu potporu. Za slobodno kretanje površinom ne treba zanemariti i rubnu potporu jer manji je broj mogućnosti ako se ne može osloniti na rub ili leći preko njega. Nimbus madrac pruža odličnu rubnu potporu, bez korištenja dodatnog okvira od tvrde pjene. Gornji sloj Nimbus madraca sastoji se od REM pjene koja je vrlo elastična i prilagođava se ljudskom tijelu (ili tijelima, mi ne osuđujemo) pružajući primjerenu potporu. REM pjena je optimalno mekana, zbog čega ćete odmah osjetiti rasterećenje ključnih točaka na tijelu. Ova pjena je istovremeno i vrlo gusta, što znači da ćete u nju utonuti upravo onoliko koliko trebate, bez osjećaja zarobljenosti. Ukratko, spavanje i ostale aktivnosti na REM pjeni su poput odmora na oblaku!

Seksualno aktivnim parovima najčešće najbolje odgovara srednje tvrdi madrac. Ako je madrac premekan, prijeti efektom živog pijeska, a ako je pretvrd, prijeti točkama pritiska. Kad je riječ o spavanju, želje i potrebe partnera razlikuju se, no odlično svojstvo izolacije pokreta koje pruža REM pjena zadovoljit će oba partnera.

Zadaća elastičnosti je da se madrac nakon kompresije brzo vrati u prvobitno stanje, odnosno da vi trošite manje energije na "borbu" s krevetom, a više na uživanje. Nadalje, "diše" li materijal ili samo zadržava svu tu energiju koja se pretvori u znoj i na kraju u vlagu? Nerijetko dodaci poput navlake s mirisom ili ventilacijske trake služe samo kako bi stvorili privid mnoštva modela, a pritom ne čine značajnu razliku. Navlaka Nimbus madraca napravljena je od antibakterijske tkanine koja ne skuplja vlagu, a može se lako skinuti i oprati. I, da se vratimo na susjede - možete se opustiti jer kvalitetni madraci od pjene poput Nimbusa jamče nečujnost i diskreciju.

Pazite na sebe i druge, ugodite sebi i njima i prepustite se užitku, bez neugodnog škripanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:08