BARBARA MOORE

'SEKSALA SAM SE TRUMPOM DOK NAS JE PROMATRALA MOJA PRIJATELJICA' Bivša Playboyeva zečica otkrila: 'On je izvrstan ljubavnik i veliki džentlmen'

 
Donald Trump (lijevo), Barbara Moore (desno)
 REUTERS/Instagram

Američki predsjednik Donald Trump vjerojatno ima i prečeg posla (bombardiranje Sirije op.a.), no zapadni mediji trenutno se zabavljaju novom Trumpovom seks aferom.

Iako još uvijek nije završila afera oko porno zvijezde Stormy Daniels (dans je prijetila Trumpovom odvjetniku otkrivanjem novih detalja), pojavila se nova.

Ovoga puta riječ je o bivšoj Playboyovoj zečici Barbari Moore s kojom je Trump u šestomjesečnoj aferi varao svoju drugu ženu Marlu Maples, koja mu je u to vrijeme još uvijek bila zaručnica.

Barbara je titulu Playboyeve zečice ponijela u prosincu 1992. godine, a navodna afera dogodila se tijekom 1993. godine. U razdoblju dok je Trump čekao dijete s Marlom Maples...

U ekskluzivnom intervjuu koji je dala britanskom Daily Mailu Moore je kazala kako tada nije znala da Trump ima zaručnicu, a ničim nije niti odavao da je u vezi s drugom ženom.

- Hodali smo od ožujka do rujna 1993. Bila je to vrlo strastvena veza, a Trump se pokazao kao izvrstan ljubavnik i veliki džentlmen, kazala je Moore.

I dok se mediji natječu tko će pronaći novu 'gadost' američkom predsjedniku, Moore o njemu ima poprilično visoko mišljenje.

- Sve su cure htjele biti s njim. Znate, u to je doba bio jedan od najpoželjnijih neženja. Već sam rekla da je izvrstan ljubavnik, a mislim da će biti i izvrstan predsjednik. Naravno da sam glasala za njega, a i moja kći, kazala je Moore pa otkrila i neke pikanterije.

- Jednom prilikom bili smo u sobi Donald, ja i moja prijateljica, također Playboyeva zečica. Ja i Donald smo se prvo počeli ljubiti, a onda nas je ponijelo. Cijelo vrijeme gledala nas je moja prijateljica koja je sjedila na stolici, no nije nam se pridružila, niti je Trump to htio, otkrila je Moore.

Upitana zbog čega je tek sada odlučila s cijelom pričom izaći u javnost Moore je odgovorila kako su je nakon što se javila još jedna bivša Playboyeva zečica Karen McDougal (koja je u intervjuu spomenula i Moore) i otkrila svoju aferu s Trumpom, mediji opsjedali, pa je odlučila prekinuti sva medijska naklapanja.

#tgif #followme #goldmetal dress #sexyheels #blondehair #modelstatus

Objavu dijeli Barbara Moore (@barbaramoore10)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:48