RASKALAŠENI ŽIVOT

SEKSI STJUARDESE RASPAMETILE SVIJET I NALJUTILE ŠEFOVE Razvratnim fotkama otkrile što se zapravo događa za vrijeme leta!

 Facebook

Poljski mediji iskopali su šokantne fotografije snimljene u zrakoplovima, koje svjedoče o raskalašenom ponašanju osoblja, ponajprije stujardesa, za vrijeme leta.

Na jednoj fotografiji ruska stjuardesa ponosno pokazuje svoj bujni dekolte, dok druga daleko od očiju putnika ističe svoje seksi najlonke s halterima. Na drugoj snimci članica osoblja muškom kolegi pokazuje stražnjicu u tangama.

Fotografije su snimili članovi posade i stavljali ih na društvene mreže, a na jednoj fotografiji, koja je možda i najšokantnija, a datira iz 2011., stjuardesa se upustila u seksualni odnos s pilotom na letu Cathay Pacifica.

Oboje su kasnije dobili otkaz iz tvrtke nakon što je potvrđeno da se doista radi o njima. Ta fotografija nastala je u zrakoplovu koji je bio prizemljen.

Kineski mediji svojedobno su pisali da su stjuardesa i piot bili u vezi, a on je tvrdio da su fotografije ukradene s njegovog osobnog računala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 19:35