JAKO ČUDAN POLITIČAR

Seksom do izborne pobjede: Kandidat za gradonačelnika Zenice biračima nudi porniće!

Pornići su podijeljeni u tri sekcije: 'sex klipovi koji se sviđaju gradonačelniku', 'klipovi za djevojke i gayjeve' i 'klipovi za momke i lezbe'
 Screenshot

SARAJEVO - Kandidat za gradonačelnika Zenice Mirad Hadžiahmetović pripremio je jako neobičnu predizbornu kampanju u kojoj biračima obećava kule i gradove, a na njegovoj web-stranici mogu se pogledati i - porno snimke, javlja bosansko-hercegovački portal Klix.ba.

Pozornost javnosti privukao je prije nekoliko mjeseci kada je predstavio "revolucionarna" rješenje poput Coca-Colinog tornja, stadiona "Park Robijaša", tobogana od Smetova do gradskog bazena.

Hadžiahmetović svoje vizionarske ideje predstavlja na web-stranici na kojoj je predviđen dio "za medije" i dio "za odrasle".

U dijelu predviđenom za predstavnike sedme sile, Hadžiahmetović predstavlja svoje ideje o rješenjima ključnih problema za građane Zenice, poput zagađenja i grijanja.

Rubrici "za odrasle" zainteresirani glasači mogu pristupiti nakon odgovara na pitanje imaju li više od 18 godina. Potvrdan odgovor vodi do pornića koji su podijeljeni u tri sekcije: "sex klipovi koji se sviđaju gradonačelniku", "klipovi za djevojke i gayjeve" i "klipovi za momke i lezbe".

No, da biste pogledali video isječke morate odgovoriti i na neko od Hadžiahmetovićevih trik pitanja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 16:55