FATALNO POVRĆE

SEKSUALNE IGRICE ZAVRŠILE TRAGEDIJOM Njemački par tražio način kako začiniti svoj intimni život, gospodin se sjetio da u hladnjaku ima krastavaca...

Fresh ripe green cucumber isolated on white background.
 Foto: iStock/Getty

Prodavaču iz Njemačke koji je slučajno je ubio svoju ljubavnicu dok je koristio krastavac kao igračku za seks, sudit će se za ubojstvo iz nehata, prenosi Daily Mail.

46-godišnji Oliver Dietmann mogao biti osuđen na pet godina zatvora zbog smrti također 46-godišnje Rice Varne.

Suđenju u Mannheimu prisustvovali su i članovi žrtvine obitelji, uključujući oca i sestru preminule, koji su tako čuli odvratne detalje ove epizode koja je osim krastavaca uključivala i mrkve i tikvice.

Optuženi je rekao kako su on i njegova ljubavnica često koristili povrće kao zamjenu za seksualne igračke.

Također, rekao je da je Ricu sreo 2004. te da je njihova veza postala seksualna četiri godine kasnije. Kobnog 19. srpnja 2014. pozvao ju je u svoj stan gdje je krastavac koristio kako bi njoj pružio zadovoljstvo.

Priznao je da su popili četiri boce vina i nekoliko čašica rakije. Naknadna analiza pokazala je da je ona u krvi imala četiri puta više alkohola od razine k s kojom bi smjela upravljati autom.

Oliver je rekao sudu kako je krastavac, nakon što je poslužio svrsi, stavio u njezina usta. No tada je iz kuhinje primijetio dim. Zaboravio je da je stavio komad mesa da se peče kako bi nahranio psa.

'Otrčao sam u kuhinju, nahranio psa i zatim otišao na balkon da zapalim cigaretu.'

Tada se vratio u sobu i ustanovio da je Rica bez svijesti.

'Pokušao sam iz njenih usta izvaditi komade krastavca ali su bili toliko zgnječeni da nisam uspio.'

Istražitelji su poslije ustanovili da se krastavac zaglavio u njenom grlu zbog čega joj je prekinut dovod kisika od čega je pala u komu.

'Optuženi je morao znati da ju nije smio toliko dugo ostaviti samu', rekao je tužitelj Reinhard Hoffman.

Izricanje presude najavljeno je za petak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 22:01