BESKONTAKTNO

Sigurno i udobno kupujte online sve što vam treba!

U svjetlu trenutačne situacije najnovije istraživanje IPSOS-a kaže da je 20 % ispitanika (hrvatskih građana) prestalo odlaziti u trgovinu, a 70 % to čini rjeđe nego prije, tako da hrvatski potrošači sve češće biraju internetske trgovine.

Ostanite kod kuće, zaštitite svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih te sve svoje kupnje obavljajte na jednostavan, siguran i brz način uz Zaba kartice.

Osim što omogućuje da ostanete kod kuće, online kupnja ima i mnoge druge prednosti.

  • Kupnja na internetu vrlo je praktična. Obavljate je kad vi to želite, možete kupovati od 0 do 24 kad god poželite, iskustvo kupnje iz naslonjača mnogo je ugodnije i bez stresa, izbjegavate potencijalne gužve, dostupno je mnogo informacija o proizvodu i u velikom broju slučajeva postoji mogućnost zamjene proizvoda.

  • Iznimno velik izbor. Osim u domaćim trgovinama, svoje potrebe možete zadovoljiti i u mnogobrojnim inozemnim web-trgovinama.

  • Velik broj web-trgovina zadovoljava najviše sigurnosne standarde koji pri kupnji na internetu jamče sigurnost propisanu od globalnih platnih sustava. Sigurnosni standard 3-D jamči sigurnost pri kupnji u web-trgovinama označenim znakom Mastercard SecureCode uz dodatnu identifikaciju tokenom banke. Zagrebačka banka zbog sigurnosnih razloga odredila je i dnevne limite potrošnje i maksimalni broj transakcija po pojedinim karticama.

  • Kupnja uz obročnu otplatu bez kamata i naknada. Kako biste izbjegli da jednokratni izdatak bude prevelik udarac na vaš kućni budžet, jednostavno odaberite obročnu otplatu. Rasporedite plaćanje na nekoliko obroka i imajte potpunu kontrolu nad troškovima. Kupnja na rate omogućit će vam da lakše podnesete izdatak, a dodatna je prednost činjenica da je takva kupnja oslobođena kamata, naknada i dodatnih troškova.

  • Kupnja je uvijek ugodnija kad njome ostvarujete pogodnosti i popuste. Prije kupnje uvijek provjerite gdje ih možete ostvariti, sigurno ćete naći nešto za sebe!

No ako ipak morate izaći i osnovne potrepštine kupiti u obližnjoj prodavaonici, ljekarni, pekarnici… Zaštite sebe i druge te se koristite uslugom beskontaktnog plaćanja Zaba Maestro debitnim i Mastercard kreditnim karticama. Beskontaktno plaćanje brzo je, praktično i sigurno. Tako kartica uvijek ostaje u vašoj ruci (ne predaje se blagajniku / trećoj osobi), a radi dodatne brzine od sada za iznose do 250 kn nakon prislanjanja kartice na POS uređaj nije potrebno unijeti PIN.

Kako god kupovali, za svako korištenje karticom, ako imate aktivirano on-line bankarstvo putem mobilne aplikacije (m-zaba), stiže vam obavijest o tome gdje ste se i kada koristili svojom karticom.

Zaba je sa svojim parterima osigurala i razne popuste, akcije i pogodnosti za plaćanje Zaba Maestro debitnim i Mastercard kreditnim karticama. Sve popuste i pogodnosti pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:20