Sila je jaka u Cineplexxu i City Centeru one

 
Sila je jaka u Cineplexxu i City Centeru one
 promo

Sila je prošlog vikenda bila jaka u Cineplexxu i City Centeru one Split: Star Wars dani okupili su legendarne likove jednog od najpoznatijih filmskih serijala svih vremena te brojne fanove Ratova zvijezda. Nije bilo neobično u shoppingu susresti Dartha Vadera kako šeće sa Stormtrooperom i Sithom te smišlja nove načine kako uništiti jedi vitezove, dok su Luke i Rey podučavali posjetitelje kako se boriti svjetlosnim mačevima, a R2-D2, Leia i plejada drugih poznatih likova uživala u fotografiranju i druženju s brojnim posjetiteljima.

promo
Sila je jaka u Cineplexxu i City Centeru one

Uvod je to u najočekivaniji film ove godine – Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi, kojega u Cineplexxu pretpremijerno možete pogledati od 13. prosinca i to u Splitu u fantastičnom preuređenom kinu uz vrhunske nove tehnologije. Odaberite MX4D dvoranu jer ćete se osjećati kao dio Ratova zvijezda uz 14 posebnih efekata i ugrađene simulatore pokreta u sjedalu ili X MAX Premium tehnologiju s ekranom većim od 90 četvornih metara i savršenim zvukom.

Svaki posjetitelj će na pretpremijeri u Zagrebu i Splitu dobiti Star Wars kolačić, Zagrepčani će imati priliku i fotografirati se s kostimiranim fanovima, a prvih 10 koji dođu kostimirani u svoj omiljeni lik iz ove filmske franšize Ratove zvijezda će gledati – besplatno.

promo
Sila je jaka u Cineplexxu i City Centeru one

Provjerite zašto je Sila uvijek jaka u Cineplexxu u City Centeru one Zagreb East i Split, a ako već niste kupite svoje ulaznice na www.cineplexx.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:12