Škrabalo ozlijeđen u prometnoj nesreći

ZAGREB - Ivo Škrabalo, bivši saborski zastupnik i akademski profesor, lakše je ozlijeđen kao suvozač u automobilu kojim je njegova supruga Mira danas udarila u tramvaj broj 2 na križanju Ulice Božidara Adžije i Jukićeve ulice u Zagrebu.



Do nesreće je došlo jer je Mira Škrabalo srebrnom Škodom Fabijom oduzela tramvaju prednost, nakon čega je limena grdosija udarila u suvozačeva vrata. Škrabalo je odmah prevezen u Kliniku za traumatologiju gdje su mu liječnici utvrdili istegnuće vratnog mišića i natuknuće desnog dijela prsnog koša. Ubrzo nakon obrade pušten je kući.



- Dobio sam Shantzov ovratnik, moram mirovati i piti analgetike po potrebi. Trpim lagane bolove, ali osjećam se dobro. Žalim samo što je oštećen auto koji smo kupili od suprugine mirovine, a propao mi je i odmor u Gorskom kotaru. Naime, supruga i ja smo planirali provesti blagdane u našoj vikendici - rekao je Škrabalo te dodao da je križanje na kojem se dogodio sudar vrlo nepregledno te da bi se zbog toga trebala postaviti dodatna prometna signalizacija.



Miri Škrabalo prilikom policijskog očevida nije bilo jasno kako se tramvaj tako naglo pojavio i kako nam je rekla, samo "cuknuo", nakon čega je došlo do sudara.



- Suprug i ja smo krenuli na Akademiju jer je on trebao održati predavanje posljednji put ovaj tjedan, prije nadolazećih blagdana.
Ova prometna nezgoda pokvarila nam je planove, a unatoč tome što je šteta na automobilu poprilična, sreća u nesreći je što nitko nije ozbiljno ozlijeđen - rekla je Škrabalo.   



V. Panić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 03:49