DMX

SLAVNI REPER SA SVITOM PLJAČKA PO PUMPAMA? 'Prijetili su pištoljem, uzeli novac i pobjegli u koloni od četiri Cadillaca'

 getty images

Slavni i superbogati američki reper DMX, koji je u karijeri prodao više od 30 milijuna albuma, suočio se s optužbama da je prošli tjedan opljačkao 22-godišnjaka i ukrao mu 3.200 dolara! Navodno se incident dogodio na benzinskoj pumpi u New Jerseyju nakon što je DMX s cijelom svojom svitom natrpanom u četiri Cadillac Escaladesa stao kako bi 'natankao' automobile.

- Jedan čovjek iz njegove grupe uperio mi je pištolj u glavu. Tražio je novac i ja sam mu dao sve što sam imao - ispričao je opljačkani mladić policiji.

Kada su se dokopali novaca, banda je sjela u svoje skupocjene automobile i pobjegla. Zanimljivo, opljačkani momak je identificirao DMX-a tek u trenucima kada je ovaj usred pljačke počeo nešto pričati o glazbi. Usput je zapamtio i registracijske tablice jednog od automobila.

DMX nije htio komentirati incident, a policija je rekla da istraga još traje. Međutim, javio se reperov odvjetnik:

- Optužbe su apsurdne! Istina, DMX je bio na toj benzinskoj pumpi, ali nije nikoga pljačkao. Prišla su mu četvorica mladića, zamolila ga za fotografiju i ponudila mu drogu. On ih je odbio i zamolio da se udalje. Uslijedila je rasprava i na kraju cijele balade oni ga optuže da ih je pokušao opljačkati. Totalna besmislica!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 06:21