Smanjite troškove grijanja i unesite dašak elegancije u svoj dom

Kada je grijanje u pitanju sve više ljudi teži jednostavnijem, isplativijem i estetski ugodnijem rješenju koje bi implementirali u svoj dom ili vikendicu. To, naravno, ne čudi jer radijatori, kamini i obične grijalice na struju nisu baš najelegantnije niti najisplativije rješenje, a upravo u zimskim mjesecima najviše vremena provodimo u zatvorenom prostoru, na toplom. Zbog toga se javlja sve veća potreba za inovativnijim, ekološki prihvatljivijim, ali i zdravijim načinom grijanja koji ujedno neće narušiti estetiku prostora.

Domaća tvrtka Mramoterm odlično je doskočila ovom problemu i ponudila jednostavno, moderno i, prije svega, isplativo rješenje. Riječ je o mramornim grijaćim pločama koje, za razliku od ustaljenog načina grijanja, prostorije zagrijavaju toplinskim, odnosno infracrvenim (IC) zračenjem ujednačeno i pritom ne isušuju zrak pa su idealne za astmatičare i osobe sklone alergijama. Osim toga, jedinstvenog su dizajna jer je svaka ploča unikatna – u vaš će prostor unijeti dozu elegancije i profinjenosti, a pristaju baš svakom stilu uređenja, kako modernom tako i tradicionalnom.

Zdrav, topao i oku ugodan životni prostor

Mramoterm grijaće ploče izrađene su od prirodnog materijala i potpuno su sigurne jer nema opasnosti od štetnih zračenja, opeklina ili strujnog udara, a usto ne izazivaju nikakvu buku ili vibracije. Jednostavne su za održavanje, a postavljaju se brzo i lako na bilo koji zid u prostoriji. Potrebno ih je samo priključiti na izvor napajanja AC 230V i pustiti da rade uz vlastitu termostatsku regulaciju jer tada postižu najveću učinkovitost. Povrh toga, smanjuju temperaturnu razliku između poda i stropa. Naime, Mramoterm grijaće ploče ne zagrijavaju samo zrak oko sebe, već i podove, zidove i stropove koji na taj način postaju svojevrsni spremnici topline što ih čini neusporedivo efikasnijima od drugih načina grijanja pa tako štede između 25 i 50% energije u odnosu na klasična rješenja grijanja. Dakle, prostorije se griju od poda do stropa – zidovi i podovi su topli, a ne hladni na dodir, dok s radijatorima i sličnim rješenjima to nije slučaj.

Povrh toga, Mramoterm grijanje je, gledajući iz ekonomskog i ekološkog aspekta, najisplativiji način grijanja jer ne ispušta štetne tvari u atmosferu i ne zagađuje okoliš, a energija se ne rasipava već maksimalno iskorištava.

Odlično rješenje za vikendice i apartmane

Osim što su najbolji izbor za svaki dom ili radni prostor, Mramoterm grijaće ploče odlično su rješenje i za vikendice i apartmane. Bilo da vikendicu iznajmljujete ili u njoj uživate s obitelji, uz grijaće ploče moći ćete produžiti sezonu i u zimskim mjesecima. Potpuno su sigurne pa mogu biti uključene čak i dok nema nikoga u vikendici. Osim toga, pomoću daljinskog upravljanja (kao dodatne opcije) možete jednostavno isključiti ili unaprijed uključiti i regulirati grijanje tako da vas po dolasku, vikendica ili apartman dočekaju topli i ugodni. Dodamo li k tome i činjenicu da su ploče neograničenog vijeka trajanja te ne zahtijevaju nikakvo održavanje ili popravak, treba li vam još koji razlog da razmislite o ovom elegantnom, isplativom i, prije svega, zdravom rješenju grijanja?

Proizvodnja i prodaja:

Mramoterm

Marinići b.b.

51216 Viškovo

www.mramoterm.hrOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

051/257-414 ● 051/257-161

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:39