Šmrkao kokain s Dinamovog grba

ZAGREB - Ugostitelj i stari policijski znanac Miljenko Ražov (42), kojemu se na zagrebačkom Županijskom sudu sudi zbog otmice 29-godišnjakinje u kolovozu prošle godine iz noćnog kluba u Crikvenici, uhićen je u četvrtak oko 11.35 sati dok je na parkiralištu u automobilu u Trpimirovoj ulici držao uokvirenu sliku s Dinamovim grbom punom kokaina.



Ražov je sjedio u automobilu Lancia u društvu Seada Đ. (58), a na koljenima je držao uokvirenu sliku na kojoj je bio kokain. Dok je on držao sliku, njegov suvozač je kroz plastičnu cjevčicu šmrkao kokain.



"Napudranih" noseva zatekli su ih policajci koji su kod Ražova našli i etui s vrećicom u kojoj je bilo još kokaina. Nakon obrade u policiji, Ražov je uz kaznene prijave doveden dežurnom istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda. Ražov će vjerojatno neko vrijeme biti zadržan u pritvoru jer mu je na tome sudu već određen pritvor.



Naime, Ražov se nekoliko puta nije odazvao na suđenje zbog protupravnog oduzimanja slobode 29-godišnjakinje u kolovozu prošle godine. Tada je s još jednim muškarcem i 18-godišnjakinjom iz Zagreba oteo ženu iz jednog noćnog kluba u Crikvenici. Ženu su zatočili u apartmanu u Novom Vinodolskom, a najvjerojatnije su je oteli kako bi se za njih prostituirala. Međutim, žena im je uspjela pobjeći iz apartmana i dotrčati do skupinine prolaznika te im reći što se dogodilo. U cijeloj priči tada je bilo čudno što je u vrijeme otmice s njim bio i njezin suprug koji ništa nije prijavio policiji. Ražovu se sudilo i zbog pokušaja ubojstva u kafiću Hanter u Maksimirskoj ulici 1997. godine, no oslobođen je optužbe.   



M. Smoljanec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 04:57