BOŽIĆNI STRES

SMRT U ŠOPING CENTRU Bacio se sa 7. kata jer djevojka nije željela prestati kupovati. Htjela je još jedne cipele...

Koliko božićni blagdani mogu biti stresni pokazao je tragičan slučaj koji se dogodio u kineskom gradu Xuzhou. Naime, jedan se muškarac bacio s balkona šoping centra nakon što njegova djevojka nije prestala kupovati stvari iako ih je bila već toliko kupila da ih nisu mogli nositi

Tao Hsiao (38) bio je u kupovini s djevojkom, ali se nakon pet sati hodanja i kupovanja stvari po šoping centru zasitio te je htio ići kući, što je njegova djevojka uporno odbijala.

Prema riječima svjedoka moglo se čuti kaka on govori djevojci da već ima toliko stvari da ih ne mogu nositi, ali je ona inzistirala da ide u jedan dućan gdje se nalazila posebna ponuda za cipele.

- Rekao joj je da već ima cipela dovoljno do kraja života te da je besmisleno kupovati nove. Ona ga je počela ušutkavati optužijući ga da je škrt i da kvari Božić. To je bila svatrno žestoka rasprava - izjavio je jedan od svjedoka.

Glasna rasprava je završila tako što je muškarac bacio vreće na pod i skočio preko balkona sedmog kata, uništavajući Božićne dekoracije tijekom pada prije nego što je udario od pod što je uzrokovalo šokirane kupce na paničan bijeg.

Iako je hitna pomoć brzo stigla, Tao je poginuo na licu mjesta.

- Njegovo tijelo je brzo uklonjeno. Sletio je na jedan od štandova nakon čega je pao na pod. Nitko drugi nije stradao - rekao je glasnogovornik šoping centra.

- Ovo je tragičan događaj, ali ovaj dio godine može biti jako stresan za mnoge ljude - dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 19:45