JAKO BIJESNA ŽENA

SNAHA IZ PAKLA IZBOLA PA OTROVALA SVEKRVU Zalila ju kipućom vodom i varikinom, a u bijegu gađala policiju - bebom!

Ellyzabeth Rainey (29) iz Colorado Springsa osuđena je na 41 godinu zatvora zbog ubojstva svoje svekrve.

Djevojka je u siječnju priznala krivnju za ubojstvo - kazala je kako je 2013. godine polila Deborah Rainey (59) kipućom vodom, bacila na nju utege, a potom ju ubola nožem te izlila varikinu u njezina usta i nos.

U očajničkom pokušaju bijega nakon napada bacila je svoju bebu na policiju. Ubojstvo se dogodilo u njezinom stanu gdje je živjela sa suprugom, Jasonom Raineyjem, i novorođenim djetetom, izvijestila je lokalna policija.

Baka Deborah bila je u njihovom stanu i pomagala im oko bebe.

- Ellyzabeth Rainey je komentirala kako ju Deborah ionako nikad nije voljela, te da se zasitila njezinog ponašanja pa ju je ubila - kazao je detektiv Shawn Peterson.

Ellyzabeth je nedavno bila hospitalizirana nakon što je 'čula glasove koji su joj govorili da će joj Deborah sve uzeti'.

Nakon što je ubila svekrvu, tijelo je sakrila ispod zračnog madraca prije nego li se suprug vratio kući s posla.

No policija je na mjesto zločina došla odmah nakon poziva susjeda koji su se žalili na buku. Kada su stigli u stan čuli su bebu kako plače i ugledali krvavi nož u kutu kuhinje.

Mlada Ellyzabeth zamolila je policajce da prime bebu 'jer je ona upravo nekog ubila' te se dala u bijeg. Policajci su ju uhvatili na ulici.

Snaha je kasnije u policijskoj postaji kazala kako joj je kad je imala 10 godina ustanovljen bipolarni poremećaj no kako nikad nije uzimala lijekove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 19:57