PUŠI I TRAVU

SNIMKA KOJA JE ŠOKIRALA INTERNET Pijani dječak (9) tvrdi da je popio 18 limenki viski-cole

Dječakov brat uopće nije izgledao zabrinuto zbog stanja devetogodišnjaka te tvrdi kako i sam pije od rane dobi

Pijani devetogodišnjak u uznemirujućem videu koji se danas pojavio na YouTube-u hvali se kako je popio 18 limenki viski-cole koje mu je dala njegova teta.

Video snimljen u skejt parku u Novom Zelandu prikazuje dječaka kako naslonjen jedva stoji uza zid i stiska limenku s miješanim 7 postotnim alkoholnim pićem prije nego li se sruši na tlo.

Kada ga pitaju zašto pije, djevojka na romobilu koja se vozila par metara od njega odgovara: 'Zato što smije! Piće mu je dala njegova teta koja živi u blizini.'

Nakon bauljanja i nerazgovjetnog mumljanja, dječak odlazi do skupine drugih mladića.

Snimatelj ga slijedi i nakon što mu dječak odgovara kako je popio čak 18 limenki, upozorava ga da bi njegova teta mogla završiti u zatvoru, a dječak ga moli da ništa ne kaže policiji.

Potom netko iz društva spominje pušenje marihuane, a dječak dodaje: 'Da, pušim travu'. Među njima je i jedan tinejđžer koji tvrdi da je dječakov brat: - On je Maor, on je drugačiji - govori, no uopće ne izgleda zabrinuto zbog stanja 'mlađeg brata' te tvrdi kako i sam pije od devete godine.

Nakon što snimatelj napomene kako bi se devetogodišnjak mogao onesvijestiti i umrijeti od alkohola, tinejdžer odgovara: - Čini li ti se mrtav?

Atmosfera postaje osjetno agresivnija pa osoba koja je ispitivala mladiće i snimatelj odluče otići.

Na mjesto zbivanja u predgrađu Hamiltona nešto kasnije stiže policija i otkriva gdje dječak živi te razgovara s majkom 9-godišnjaka koja je zbog cijele priče bila 'zgrožena'.

Glasnogovornik policije kazao je kako je zaprepašten zbog činjenice da je odrasla osoba davala maloljetniku alkohol, ali i što je cijela snimka završila na internetu. No osoba koja je postavila video na internet tvrdi kako je snimku objavio samo kako bi ukazao na problem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:50