DRAGI LASTANE...

ŠOKANTNA ISPOVIJEST 'Na tulumu sam spavala sa svih 25 mladića. Sada sam trudna i ne znam tko je otac...'

 Flickr

Engleska pjevačica, voditeljica i glumica Coleen Nolan koja u tabloidu Mirror daje savjete o seksu, vezama i životnim problemima, dobila je ovoga puta vrlo neobično pismo od očajne djevojke.

- Draga Coleen, bila sam jako glupa. Nedavno sam bila na tulumu gdje sam se jako napila i poseksala sa svim prisutnim dečkima. na televiziji je bio pornić, pa sam ga odlučila kopirati. Sada sam otkrila da sam trudna - a nijedan od njih nije nosio kondom. Ne znam što da činim s bebom, no mislim da bi najbolje bilo da prekinem trudnoću. Očito je da nemam pojma tko je otac - mogao bi biti bilo koji od njih 25. Sram me.

Šokirana Coleen joj je odgovorila: - Tvoje pismo me jako rastužilo. Tužna sam jer tako malo misliš na sebe i jer si dopustila da te ti muškarci iskoriste. Morala bi obratiti pažnju na to koliko piješ i na ljude s kojima se družiš. Ljuta sam i zbog toga što nijedan dečko na tulumu to nije pokušao spriječiti i uzeti u obzir kako ćeš se ti osjećati idućeg dana. Ne možeš promijeniti što se dogodilo no nadam se da si naučila lekciju.

Moraš se prestati gristi i fokusirati na to što ćeš učiniti sljedeće. Razgovaraj sa svojim liječnikom o testiranju na spolne bolesti te o trudnoći. Mislim da ti je potrebno savjetovanje o tome što se dogodilo i hoćeš li zadržati bebu.

Logično je da se osjećaš loše zbog toga što se dogodilo, no važno je da naučiš nešto iz toga i kreneš dalje - savjetovala joj je Coleen Nolan.

Kako biste vi reagirali na ovu šokantnu priču? Što biste savjetovali nesmotrenoj djevojci?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:29