EROTOMANIJAK

SPEKTAKULARNA PLJAČKA Pohotni frizer u kožnim tangama ispraznio sex shop, uslijedilo je veliko iznenađenje, bilo je i suza

rijeka, 130202sex shop tabuu - bogata raznovrsna ponudafoto tea cimas-pok-
 Tea Cimaš /CROPIX

Frizer Andraš K. (29) iz grada Vrbasa u Srbiji u nedjelju oko 3.30 sati razbio je izlog novosadskog sex shopa iz kojeg je ukrao seksualna pomagala i filmove za odrasle. Junak koji je uhvatio neobičnog lopova prvo je pomislio da se nešto dogodilo u garaži ispod njegova stana, piše Blic.

- Sjedio sam u stanu kada se začuo prasak. Sišao sam ispred zgrade i vidio razbijen izlog na sex shopu, a unutra sam vidio noge kriminalca - kazao je susjed koji je želio ostati anoniman.

Sačekao je lopova da izađe i pokušao ga uhvatiti, ali mu je, kako kaže, iskliznuo iz ruku. Međutim, nije odustao, već ga je sustigao i oborio na zemlju, uhvatio za glavu i držao dok nije došla policija.

- Otimao se, cvilio je i zapomagao da ga pustim, uvjeravao me da će svu robu vratiti. Čak se i rasplakao, a na sebi je imao kožne tange - ispričao je heroj.

Razbojnik je kod sebe imao i nož.

- Nismo znali da je u torbi imao nož, tek su ga pronašli policajci. Iako je to bio običan kuhinjski nož za guljenje, vjerujem da nas je i njim mogao ozlijediti - ističe.

U lovu na razbojnika sudjelovao je i jedan student, ali i stariji susjed koji kaže da je kriminalac očigledno vrlo vješt, jer je kroz razbijeno duplo staklo izletio bez ogrebotine.

- Uzeo je vakuum-pumpu za penis, dva para lisica, jedne kožne, a druge krznene. Također je uzeo i DVD s filmovima za odrasle - kaže prodavačica i dodaje da je policija vratila ukradene stvari, piše Blic .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:59