Tanja i Goran napokon vjenčani

Nakon brojnih spekulacija i višemjesečnog nagađanja u medijima, par je u najužem krugu obitelji i prijatelja, bez djece, razmijenio zavjete te je 30-godišnja Tatjana Dragović i službeno postala gospođa Ivanišević.



Uistinu skromna ceremonija, na koju je par stigao u crnom Bentleyju, održana je u talijansko-hrvatskoj katoličkoj misiji St. Mary Star of the Sea (Sveta Marija Zvijezda Mora) u San Pedru. Osim Tatjanine kume Sanje Duggan u pratnji Frane Barbierija te Goranova kuma, vlasnika kluba People’s Petera Balova, zamijećena je samo Tanjina najuža obitelja - majka Mira Pogačić, brat Igor i sestra Ivona. Goranovih roditelja Srđana i Gorane te sestre Srđane nije bilo, što upućuje na istinitost glasina o ne baš najboljim odnosima obitelji Ivanišević i Tanje Dragović.



Početak zlatne priče



Ljubavna priča zlatnog para počela je ‘na daljinu’ 1998.
Ljubavna priča zlatnog hrvatskog para počela je 1998. kada je Goran, tada na vrhuncu svoje karijere, ugledao Tanju na naslovnici Cosmopolitana. Veza Gorana i Tatjane, koja je u manekenstvo ušla kada joj je bilo samo 12 godina, a prve inozemne angažmane dobila već sa 14, odmah je privukla pozornost medija, na koju je on bio mnogo naviknutiji od nje. Naime, prije nego što je upoznao lijepu Zagrepčanku, Ivanišević je bio u dugogodišnjoj vezi s tri godine starijom Danijelom Mihalić, Kraljicom svijeta 1990., te su često bili u medijima. Iako su vrlo brzo počeli živjeti zajedno u luksuznom stanu u Monte Carlu te se i za njih nagađalo kako bi svoju vezu mogli okruniti brakom, par je prekinuo, a Danijela se poslije udala za nogometnog trenera Nenada Gračana, s kojim ima troje djece.







S druge strane, privatni život Tanje Dragović, koja je poslije izbora za Elite otišla u New York, nakon čega su slijedili brojni angažmani i luđački tempo narednih osam godina, nije bio u “žiži” interesa iako je bila dobro poznato lice.



Nakon nekoliko mjeseci hodanja, tenisač je na dočeku Nove 1999. u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Tatjanu iznenadio zaručničkim prstenom.



Goran je Tanju zaprosio još prije 10 godina u Dubaiju
Logičan slijed nakon zaruka bio je zajednički život i par je kupio luksuzan stan na Gornjem Prekrižju. I privatno i poslovno, čini se kako Goran nije mogao biti sretniji. Uz prelijepu djevojku, 2001. slijedila je kruna njegove karijere - pobjeda na Wimbledonu. No upravo u to vrijeme počele su prve glasine da je njihova ljubavna veza u krizi. Tanja čak nije otišla u Englesku kako bi gledala najveću pobjedu svojeg dragog uživo, a na londonskoj proslavi osvojenog turnira tenisač je sve vrijeme bio u društvu bivše Miss dijaspore Monike Jakišić, koja ga je bodrila i tijekom cijelog Wimbledona.



Istodobno, tabloid The Sun objavio je Goranove slike s tamnokosom ljepoticom Lucianom Morad, Brazlikom koju su vezali i uz Micka Jaggerai Roda Stewarta. No Tatjana se ipak pojavila na Goranovu dočeku na splitskoj rivi i ubrzo se činilo kako je par prebrodio prvu ozbiljnu ljubavnu krizu.



Zaruke na brzaka



Međutim, iako su zaruke bile gotovo “brzinske”, od vjenčanja i dalje nije bilo ništa. Mnogi su mislili da će par i službeno potvrditi svoju vezu kada su 2004. dobili kćerkicu Amber Mariju. No čak ni nakon što su Tanja i Goran imali peh da naiđu na svećenika koji je odbio krstiti Amber jer nisu vjenčani, o braku kao da nije bilo riječi, bez obzira na mnogobrojna pitanja.



Zajednički demantiji



Iz nekih manekenkinih izjava koje je davala u medijima dalo se naslutiti da nije pretjerano sretna svojim sve duljim zaručničkim stažem. Par je ponovno dospio u medije 2006. nakon trača o navodnom Tanjinu preljubu, što su svi zajedno demantirali.



Tatjana je uskoro drugi put ostala trudna i 12. listopada 2007. obitelj Ivanišević - Dragović povećala se za još jednog člana, malog Emanuela. No iako su “friško” drugi put postali roditelji, medijima i kuloarima povlačila se priča o Goranovoj vezi s RTL-ovom voditeljicom Vanjom Halilović. Ponovno su svi sve demantirali. U međuvremenu se rodio mali Emanuel, no samo četiri mjeseca poslije, na samo Valentinovo 2008. - šok. Reporteri jednog hrvatskog tjednika uhvatili su ljubavnički susret Vanje i Gorana. Izbio je pravi medijski urnebes, Goran je na kraju Tanju javno zamolio za oprost, a kako se medijska hajka nije smirivala, par je na kraju pobjegao u Los Angeles svojim dobrim prijateljima Sanji Duggan i Frani Barbieriju.



Na kraju su odlučili da im L. A. postane adresa šest mjeseci godišnje, a dom luksuzna vila u elitnom Beverly Hillsu koju je Goran Tanji kupio još prošlo ljeto. Istodobno, ušli su u još jednu investiciju, kupnju luksuznog stana na zagrebačkoj Radničkoj cesti u kompleksu gdje će im susjed biti kum, američki povratnik Peter Balov. Iako su većinu vremena provodili u Americi, informacije o njihovu životu i dalje su punile novine, čemu su i sami pridonosili.



Tako je Tatjana na svojem profilu na Facebooku prije nekoliko mjeseci stavila status “udana”, što je izazvalo opću zabunu. Ovaj put Tanja je uistinu postala supruga Gorana Ivaniševića.





TANJINA HALJINA:



Čipkasta, duboko dekoltirana haljina sirena-kroja ukrašena je minucioznim svjetlucavim detaljima. Kako je nekoliko puta među prijateljima izjavila da bi se najradije udala u stiliziranom modelu vjenčanice Monique Lhullier, upravo je ta francuska kreatorica vjerojatno i autorica njezine oprave u nijansi ljuske jajeta.



 GORANOVO ODIJELO:



Visokom i markantnom bivšem tenisaču najlogičniji je izbor bilo klasično smoking odijelo sa špigl-kragnom i maršalskom trakom dužinom nogavice. Bijelu strukiranu košulju od najfinijeg egipatskog pamuka spario je s ultramodernom tankom kravatom kakvu u svojim kampanjama redovito sugerira kuća Dior Homme, poznata kao trenutačno najpopularnija među hrvatskim trendseterima.



TANJINE CIPELE:



 Za svoj najvažniji dan Tanja je odabrala decentne srebrne cipele vrtoglavo visokih potpetica, iz aktualne kolekcije Giuseppea Zanottija, novog gurua većine manekenki.



GORANOVE CIPELE:



Istančan smisao za estetiku Goran je dokazao i odabirom cipela visokog sjaja u klasičnom britanskom stilu.



TANJINA TIJARA:



Jednostavnu vjenčanicu mladenka je ‘podigla’ tijarom s motivom leptira u nijansi cipela.

  Poput Angeline Jolie i Brada Pitta





Tina Premec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 12:37