Nova promotivna akciji „Zauvijek"

Tele2

Moderan i ubrzan način života, nekvalitetna prehrana, nedovoljna tjelesna aktivnost i stres glavni su uzročnici mnogobrojnih bolesti i smanjenog životnog vijeka.

Te su činjenice potvrdili i rezultati nedavnog istraživanja jedne od vodećih domaćih agencija za istraživanje tržišta i pokazali kako građani Hrvatske pod zdravljem najčešće podrazumijevaju ravnotežu između fizičkog zdravlja i dobrog mentalnog osjećaja koji se još može opisati kao osjećaj zadovoljstva, ispunjenosti, sreće. Stoga, ne čudi da se manifestacije i jednog i drugog navode među tri najčešća odgovora hrvatskih građana na pitanje što bi sve mogli poduzeti kako bi što više poboljšali svoje zdravlje – vježbati (36%), zdravije jesti (29%) i smanjiti stres (24%). Također, rezultati istraživanja pokazali su da su građani svjesni kako bi njihovom zdravlju pridonio prestanak pušenja (19%), smanjenje tjelesne težine (17%), pijenje više vode (16%), manje nezdrave hrane (15%), više sna (12%).

Međutim, iako su prema rezultatima istraživanja građani svjesni onoga što mogu učiniti za svoje zdravlje, postavlja se pitanje kako sami sebe potaknuti na konkretno djelovanje?

Odgovor možda leži u novoj promotivnoj akciji „ Zauvijek “ koju je pokrenuo mobilnog operatera Tele2. Naime, Tele2 će svim korisnicima uz prijenos broja zauvijek isplaćivati mjesečni džeparac u iznosi u do 50 kuna dokle god su Tele2 korisnici.

Budući da je prijenos broja usluga koja omogućuje promjenu operatera prilikom koje korisnik ne mijenja svoj broj uključujući i predbroj, možda vas Tele2 potakne da promijenite svoje životne navike kako bi i u dubokoj starosti primali svoj džeparac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:52