IMAO NADLJUDSKU SNAGU

TERMINATOR NA ULICI Potpuno gol mlatio slučajne prolaznike, policija mu nije mogla ništa

PALM BEACH - Američku saveznu državu Floridu zaprepastio je bizarni ulični obračun koji je ničim izazvan pokrenuo neimenovani muškarac, za kojega lokalna policija kaže da je posjedovao nadljudski snagu.

Jače građen, težak 115 kilograma i visok oko 190 centimetara, ulicom u Palm Beachu hodao je potpuno gol, kao od majke rođen.

U utorak oko 20:30 iz nejasnih je razloga nasrnuo i teško ozlijedio slučajnog prolaznika, 66-godišnjeg umirovljenika koji je nekada bio zaposlen u njujorškoj policiji.

Zatim je u drugoj ulici počeo ganjati muškarca i njegova 10-godišnjeg sina. Njih su se dvojica izvukla bez ozljeda.

Nakon toga uslijedio je obračun s jednim 18-godišnjakom. On se odlučio braniti od zvjerski nastrojenog nasilnika koji ga je u jednom trenutku ugrizao za lice. Iako je izvukao nož, nije mu bio od velike pomoći te je i on na kraju završio u bolnici s težim ozljedama.

Uto je netko pozvao policiju. Razjarenog su muškarca dvojica šerifovih zamjenika prvo pokušala svladati riječima, a kada to nije upalilo, na njega su krenuli šokerom. Nula bodova. Pobješnjeli je tip poput terminatora nastavio po svome te je krenuo u napad na policajce.

Jedan od njih je, kada je vidio da mu ne preostaje ništa drugo, ispalio tri metka prema grdosiji. Pogodio ga je u trbuh i donji dio tijela. To ga je napokon zaustavilo, ali u međuvremenu ga je nadljudska snaga napustila te je u obližnjoj bolnici izdahnuo te će biti jako teško doznati što je zapravo stajalo iza njegova bizarnog pohoda po gradu.

'Očito je da je bio na nekakvim drogama koje su ga natjerale da učini ovo', uvjeren je šerif Ric Bradshaw.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 06:41