VIRALNA SLIKA

'TO JE BEZUVJETNA LJUBAV' Fotografija vremešnih supružnika u samoizolaciji širi se društvenim mrežama, teško je ostati ravnodušan

 
 Facebook

U pandemiji koronavirusa koja je zahvatila cijeli svijet ljudi su se morali odreći mnogih stvari, zbog uvođenja mjera socijalnog distanciranj,a bez kojih im se život donedavno mogao činiti nezamislivim.

Jedna od njih su frizerske usluge, pa su se neki prihvatili friziranja i bojanja kose u kućnoj radinosti. Facebokom se širi fotografija koja će vas teško ostaviti ravnodušnima. Prikazuje 92-godišnjaka kako boja izrast na kosi svoje supruge, a privremeni frizerski salon smjestili su u svoju kuhinju. Par živi u Izraelu.

Fotografiju je na Facebook stavio njihov unuk Yael Shapira Avraham.

- Ovo su moji baka i djed, imaju 92 godine. U svakoj situaciji se moj djed brine da moja baka izgleda njegovano. Ovakve stvari ne viđate svaki dan, napisao je.

Fotografija već ima 55.000 reakcija na Facebooku.

'Ma ne plačem ja, ti plačeš', 'To je bezuvjetna ljubav', 'Predivno', 'Prava ljubav traje vječno, u dobru i u zlu' samo su neki od komentara na fotografiji koja je postala viralna.

ZAŠTO SE U ZAGREBU U VRIJEME KORONAVIRUSA I POTRESA GRADI SPOMENIK DOMOVINI? Šef Zavoda za prostorno uređenje odgovorio na pitanje koje zanima građane

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:55