GDJE SE ZABAVITI

TOP 10 klubova - Ludi noćni provodi

1. LONDONER

Info: Jezero Jarun

- otok veslača,

www. londonerclub.com, T: 091 981 9454

Dosta vam je klubova sa skupom cugom i još skupljim upadom, a opet imate potrebu opustit se, zabaviti, izaći van i plesati cijelu noć. S nostalgijom se prisjećate zagrebačkih diskoklubova kojih više nema ili nisu ono što su nekad bili, gdje ste uživali u urbanoj glazbi i friendly atmosferi? Sve to što vam fali od sada vas čeka u klubu Londoner s novim programom i novim soundom na najljepšoj lokaciji u gradu, na Jarunskom jezeru.

2. FLY! BAR

Info: Vukovarska 284, www.flybar.hr,

T: 091 5666 778

Uz opuštenu atmosferu, bogat izbor pića, koktela, vrhunsku kavu i odabranu glazbu gosti se osjećaju poput putnika u business klasi. Koncepcija dnevnog lounge bara, tematski uređenog u stilu avijacije koji se navečer pretvara u noćni klub, pokazala se dobitnom kombinacijom koju su potvrdili dosad održani brojni uspješni partyji.

3. MOČVARA

Info: Trnjanski nasip bb, www.mochvara.hr,

T: 01 6159 668

Močvara je klub Udruženja za razvoj kulture, osnovan 1999. godine. Nalazi se na obali rijeke Save. U Močvari možete pogledati rijetke filmove, kazališne predstave i performanse, te uživati u glazbi. Ponekad organiziraju tribine i društvene igre. Ono po čemu je najpoznatija su koncerti domaćih i stranih izvođača. Uvijek radi ponedjeljkom, četvrtkom, petkom i subotom, a ponekad i drugim danima.

4. KSET

Info: Unska 3, www.kset.org,

T: 01 6129 758

Klub studenata elektrotehnike u današnjem obliku postoji već 34 godine. Ima devet sekcija: bike, disco, dramska, računarska, tehnička, glazbena, planinarska, video i foto. Za sve one koji su osuđeni na užareni asfalt i intimni odnos s klima-uređajem, klub nudi posve svjež ljetni KSET caffe na kojem možete čuti najnovije glazbene hitove, ali i stare koji već desetljećima izlizuju plesne cipele.

5. BOOGALOO

Info: Avenija grada Vukovara 68. www.boogaloo.hr,

T: 01 6313 022

Klub je izuzetno popularno okupljalište mladih koje prati svjetske glazbene trendove i uspješno ih prenosi hrvatskoj publici, što dokazuje kroz brojna gostovanja poznatih izvođača kao što su: Josipa Lisac, Cubismo, Son-Cuba-Son, Eric Sardinas, Rythm Kings, Zabranjeno pušenje, Rambo Amadeus, Urban & 4, Misfits, Exploited, te DJ-a kao što su John Aquaviva, DJ Umek, Jeff Mills, Kanziani i mnogi drugi. Slovi i kao jedno od najboljih mjesta u gradu gdje se održavaju zabavne tematske večeri, nastupaju tribute bendovi i održavaju najjači koncerti.

6. SHAMBALLA

Info: Savska 30, www.shamballa.hr,

T: 098 9323 186

Ekskluzivni zagrebački klub koji na jednom mjestu predstavlja najveća imena svjetske elektronske glazbene scene, te svojima gostima nudi najvišu razinu first class clubbing doživljaja. Savršeno ugodan ambijent, pomno odabran sound system, maksimalno istaknuta kvaliteta zvuka, odvojena lounge prostorija, te elitno usklađen VIP prostor ovaj klub čine jednom od napoželjnijih klupskih destinacija.

7. LEMON

Info: Ljudevita Gaja 10, www.lemon.hr,

T: 01 4820 800

Kako dan odmiče, ritam se mijenja, a muzika postaje sve glasnija i glasnija. Zabava počinje i postaje nezaboravna, ne prestaje na kraju radnog vremena, nego samo uzima predah od sljedećeg dana, kada sve počinje iznova. Tako nekako zvuči filozofija Lemon kluba. Ima kapacitet 350 ljudi i nalazi se u samom centru grada. Podijeljen je u dvije etaže, u prizemlju je Lemon Bar, a u razizemlju Lemon Club. U Lemon Baru pušta se pop-rock, new wave, lounge i jazzy glazba, dok je Lemon Club rezerviran isključivo za klupsku muziku pod nazivom BeatRoute Clubhouse.

8. HARD PLACE

Info: Šubićeva 55/1, www.dobriduhrocknrolla.hr

Otvorio se u svibnju ove godine. Klub Hard Place nastoji pridonijeti hrvatskoj i zagrebačkoj rock sceni s nebrojenim koncertima, nastupima demo bandova, slušaonicama, promocijama i, naravno, s hladnom pivom po prijateljskim cijenama. Svi željni rock’n’rolla idu putevima Šubićeve ulice. Redovni program kluba zove se Blues Dinner Session, a tu se uz sjajnu svirku zagrebačkih blues glazbenika može naći i besplatna klopa.

9. GALLERY

Info: Matije Ljubeka bb (Jarunsko jezero), www.gallery.hr,

T: 01 3831 586

Riječ je o jednom od najbolje uređenih mjesta za izlazak u gradu. Prostor je sav u drvetu, podij okružen udobnim foteljama, na stolovima su svijeće, a postoji i izdvojeni dio s tišom glazbom, kao stvoren za intimne razgovore te romantična šaputanja i poljupce nakon plesa i bučne glazbe. Unutrašnjost potpisuje jedan od najpoznatijih svjestkih dekoratera interijera Miguel Cancio Martins.

10. ROUTE 66

Info: Paromlinska 47,

T: 01 6118 737

Klub je roadhouse u pravom smislu riječi - oaza u zabačenom kutku velegrada skrila se u zelenilu iza Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Četvrtkom je Country Night, petkom Friday Fever + Rock subota, nedjeljom Blues Night. Bendovi se izmjenjuju svakog tjedna. Svirka počinje u 21 sat, a završava oko ponoći. Najbolji je zasigurno besplatni ulaz, te šank s rokerskim cijenama. Svakako treba napomenuti da Velebitsko pivo, u happy houru između 20 i 21 sat košta tek 9 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:29