TRAŽITE POSAO?

TRAŽI SE HRVATSKI PREMIJER: OGLAS NA PORTALU ZA TRAŽENJE POSLA Pogledajte koje se vještine zahtijevaju od kandidata

 Screenshot

Ako se nalazite među 284.657 nezaposlenih Hrvata, koliko ih je u studenom registrirano na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, i današnji ste dan kao i svaki drugi iskoristili za pretraživanje oglasa za posao, postoji velika vjerojatnost da ste naišli i na oglas za radno mjesto premijera/premijerke Hrvatske.

Naime, na stranici Posao.hr osvanuo je oglas za radno mjesto Premijer Republike Hrvatske (m/ž) s rokom prijave do 31. prosinca.

U opisu posla između ostalog stoji:

- formiranje vlade

- osmišljavanje predizbornih obećanja i slikanje s građanima koji vjeruju u njih

- sastavljanje ili plagiranje gospodarskog programa Vlade

- potpisivanje različitih dokumenata (na vlastitu odgovornost)

- poticanje rasta nataliteta svim dostupnim mjerama

- uvođenje zabrane rada četvrtkom (za lakše spajanje blagdana)

- zapošljavanje poznanika, prijatelja i rođaka u javnoj upravi

- fotografiranje s Predsjednicom Republike Hrvatske

Kao posebne pogodnosti istaknuti su službeni zrakoplov, osiguran topli obrok, osobni tjelohranitelji (raspoloživi 0-24), pristup podacima tajnih službi, neograničen broj podređenih za prebacivanje odgovornosti, česta službena putovanja u inozemstvo itd.

Uvjeti zapravo nisu pretjerano strogi. Završena srednja škola, nepripadanje stranci, poželjno poznavanje zakona i funkcioniranja vlasti i još mnogo toga, a sve to možete provjeriti na ovom linku.

Duhoviti oglas proširio se društvenim mrežama i najizglednija je mogućnost da se radi zapravo o gerilskom marketingu. Naime, na dnu oglasa stoji napomena: Ovaj oglas je satirične prirode! Oglas za posao nije postavljen od strane nijednog poslodavca, kao ni institucije, te se sadržaj ne može shvatiti ozbiljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:21