NARUČI U BILO KOJE DOBA DANA

Tvoja nova najdraža društvena mreža je narucipivo.hr

Dobro, nije to prava društvena mreža na kojoj ćeš se dopisivati ili dodavati prijatelje, ali je definitivno stranica na kojoj možeš ojačati prijateljstvo sa svojim omiljenim pivom.

Dok su ti zalihe hrane dobro popunjene, polica s pivom polako se stanjuje, ali zbog ove tekuće prehrambene namirnice više ne moraš napuštati udobnost svog doma.

Takozvani nektar bogova nije se mijenjao od pamtivijeka, ali ova vremena ipak su donijela neke promjene - ne po pitanju okusa, već po pitanju načina na koji pivo dolazi do tebe.

Više ne moraš razmišljati o radnom vremenu najbližeg dućana. Na narucipivo.hr rundu možeš naručiti u bilo koje doba dana, a dostavu očekivati unutar 24 sata, svakim radnim danom od 9 do 17h.

Kad posjetiš narucipivo.hr jedna stvar će te jako podsjetiti na kvartovski dućan, a to su cijene koje se ne razlikuju od onih u trgovinama. Jedino na što moraš pripaziti je da ne naručiš premalo, ali ne bi ti smjelo biti previše teško naručiti piva za minimalno 78 kuna, što je među najpovoljnijim cijenama online košarice na tržištu.

narucipivo.hr nema samo dobar anti-virusni program na stranici, već i dobar sigurnosni pristup u stvarnosti. Beskontaktno nije samo plaćanje, već i isporuka koja ti dolazi na kućni prag sa šansom da tek vidiš dostavljača s punom zaštitnom opremom, ali ne da se i kucneš s njim i zahvališ mu na besplatnoj dostavi. Pivo ti dolazi u nepovratnim ambalažama, limenke i boce zapakirane su u transportna pakiranja, a multipakiranja su dodatno zaštićena kartonskim vrećicama.

Nadamo se da ti je kućna adresa negdje u Karlovcu, Zagrebu, Zaprešiću, Samoboru, Velikoj Gorici, Dugom Selu, Varaždinu, Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu, Zadru ili u Varaždinu jer dostava sa narucipivo.hr zasad je moguća samo u tim gradovima.

Svaka narudžba ti donosi i iznenađenja u obliku majica, čaša i gratis piva, ali moraš požuriti - poklona ima do isteka zaliha.

Uzdravlje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:01