SLIJEDE JE POSVUDA

TVRDI DA SU JE OTELI VANZEMALJCI 'Žele isisati moju energiju i dušu, budim se s ožiljcima po cijelom tijelu'

LONDON - U jednoj od vodećih jutarnjih televizijskih emisija u Velikoj Britaniji u ponedjeljak je gostovala Samantha McDonald, koja tvrdi da je već godinama otimaju vanzemaljci. Prva je iskustva s natprirodnim, kaže, stekla početkom 90-ih godina prošlog stoljeća, a posljednji se put sa svemircima vidjela lani.

'Pitala sam ih što hoće od mene, rekli su mi da su došli po mene i moju obitelj i da žele moju energiju i dušu', kazala je Samantha u emisiji This Morning na ITV-u, pojašnjavajući da su njezini otmičari zapravo reptili.

'Pojma nemam zašto se stalno vraćaju po mene. Imam osjećaj da to ima veze s mojim energijama jer ja vam se, znate, bavim iscjeljivanjem i meditacijom', izjavila je.

Na pitanje da opiše što se dogodi kada je otmu vanzemaljci, Samantha je rekla da se baš i ne sjeća najbolje. 'Teško se prisjetiti otmica jer imate rupe u pamćenju. Jednostavno osjetite da ste bili negdje, ali se zapravo ne sjećate', kazala je.

Voditelj ju je zatim pitao nije li možda sve sanjala, ali Samantha je ostala pri svome. 'Definitvno nisam sanjala. Budila bih se s ožiljcima po cijelom tijelu, bila sam opsjednuta, kontrolirali su mi um, u glavu su mi dolazile misli koje nisu moje vlastite. Ne znam kakobih vam drugačije to objasnila', rekla je.

Dodala je i da je zbog njezinih svemirskih iskustava neprestano prate britanske vlasti. Kaže da je pod stalnim nadzorom, prate je policijska vozila, a kuću joj nadlijeću crni helikopteri. 'Mislim da mi žele poslati poruku da me prate i da ih se pazim', kaže Samantha.

Osim nje, u televizijskom je studiju gošća bila i Joanne Summerscales, osnivačica projekta AMMACH, što je kratica od engleskog naziva koji u prijevodu na hrvatski otprilike znači 'Plavi telefon za osobe koje su oteli, s kojima su komunicirali ili su im um kontrolirali vanzemaljci'. Joanne tvrdi da se na liniju javio ogroman broj ljudi koje također prate crni helikopteri.

'Ne vjerujem u postojanje vanzemaljaca, ja znam da oni postoje', kazala je Joanne ističući da sve ljude koji joj se jave tretira s punim poštovanjem, ma koliko blesavo njihove priče mogle nekome zazvučati.

ITV je proveo i posebno istraživanje na uzorku od 1.500 građana, koje je pokazalo da gotovo trećina Britanaca vjeruje da je vidjela NLO, a sličan broj tvrdi da je vidio duha. Gotovo 20 posto posjetilo ih je medija, ali gotovo polovica njih smatra da su mediji koji tvrde da imaju veze s duhovima varalice.

Gotovo dvije trećine vjeruju da nije moguće snagom uma pomicati predmete, ali 20 posto ih je potpuno uvjereno da je moguće spolno općiti s duhovima.

Snimku gostovanja Samanthe na televiziji možete vidjeti OVDJE .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:27