ZGROZILA MJEŠTANE

'U NAŠOJ KULTURI TO JE NEPRIHVATLJIVO!' Opća potraga na rajskom otoku zbog djevojke u mikro bikiniju, na kraju su je locirali u hotelu i kaznili

 
 FACEBOOK

Lin Tzu Ting (26), turistkinji iz Tajvana, godišnji odmor na filipinskom otoku Boracayju definitivno neće ostati u lijepom sjećanju.

Ondje je doputovala s dečkom, ali umjesto izležavanja na plaži, dočekali su je problemi s policijom.

Kako piše Daily Mail, Lin Tzu Ting našla se u vrlo neugodnoj situaciji nakon što se na popularnoj plaži Puka pojavila u oskudnom bikiniju - točnije tangama - i to dvaput!

Zgroženi mještani preplavili su društvene mreže njezinim fotografijama, a iste se nisu nimalo svidjele ni filipinskoj policiji, koja je 26-godišnjakinju locirala u hotelu u kojem je odsjela i promptno uhitila, navodno zbog narušavanja javnog reda i mira.

- Na sebi je imala doslovce komad špage! U našoj konzervativnoj kulturi to je neprihvatljivo - izjavio je šef policije Jess Baylon.

Filipinske vlasti također su reagirale - apelirale su na turiste da poštuju njihovu kulturu i zakone pristojnosti kako se slični incidenti ne bi ponovili.

Turistkinja iz Tajvana dobila je novčanu kaznu u iznosu od 320 kuna, koju je morala platiti prije nego što je 11. listopada napustila otok Boracay.

Lin Tzu Ting samo je kratko komentirala "kako nije znala da je nošenje takvog bikinija u Republici Filipinima zabranjeno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:09