LOŠE VIBRACIJE

UBOJITI VIBRATOR Zapeo mu je duboko u rektumu. Umro je jer ga je bilo sram tražiti pomoć

 Vojko Bašić / CROPIX

Muškarac Nigel Willis (50) našao se u teškoj situaciji nakon što mu je u njegovoj kući u londonskom Forrest Hillu u tijelu zapeo vibrator. Živio je s majkom kojoj se nije usudio ništa reći, a nije htio nazvati ni hitnu pomoć, već je samo ležao na svom kauču i čekao. Ipak, 30. prosinca 2013. godine, nakon punih pet dana, u takvom ga je stanju pronašao prijatelj koji ga je uspio nagovoriti da potraži pomoć. Bio je slab, pojačano se znojio i nije se mogao pomaknuti. Molio ga je da ode u bolnicu gdje je stigao tek sljedećeg jutra, ali je već bio u septičkom šoku.

Kada je stigao u bolnicu liječnici su utvrdili da u rektumu ima strano tijelo. Kirurzi su nakon mukotrpne operacije uspjeli izvaditi vibrator koji je zapeo tako duboko da mu je teško oštetio crijeva. Nažalost, Willis nije uspio preživjeti. Preminuo je nekoliko dana kasnije od komplikacija koje su uslijedile.

- Gospodin Willis dugo je bolovao od dijabetesa. Bio je nezaposlen i brinuo se za svoju majku. Nažalost, nije se na vrijeme obratio za pomoć pa ga nismo uspjeli spasiti. Preminuo je rano ujutro 7.veljače 2014. godine., kazao je ovih dana liječnik Bernd Rose na saslušanju povodom istrage ovog morbidnog slučaja.

- Obdukcija je pokazala da je preminuo zbog sepse, zatajenja nekoliko organa i infekcije uzrokovane stranim tijelom u njegovom organizmu, kazao je patolog dr. Peter Jerreat i potvrdio kako je smrt gospodina Willisa rezultat 'nesretnih okolnosti'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 06:45