DIVLJAK NA CESTI

Uhvatili pijanog 50-godišnjaka koji je vozio autocestom u krivom smjeru

Dugopolje, 170810.Prometni policajci Kristian Perisic i Tonci Pivic iz postaje Prometne policije Split svakodnevno nadziru promet na autoputu A1 od Dugopolja do Sibenika.Nadzor vrse pomocu vrlo brzog BMW automobila kojim presrecu vozace koji voze prebrzo pri cemu ih snimaju kamerom i naplacuju kaznu od 500 do nekoliko tisuca kuna ovisno o brzini.Na fotografiji policajci prate i snimaju vozilo koje vozi prebrzo.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

VARAŽDIN - Noćas oko 2 sata varaždinska je policija privela vozača starog 50 godina koji se u alkoholiziranom stanju svojim automobilom kretao autocestom A4 Zagreb - Goričan u krivom smjeru.

Vozač je upravljao osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka iz smjera odmorišta Ljubešćica prema Varaždinu kad su ga zamijetili i zaustavili djelatnici Hrvatskih autocesta .

Na mjesto događaja brzo su stigli i policijski službenici koji su utvrdili da je vozač vozio pod utjecajem 0,58 promila alkohola.

Obzirom da je postojala bojazan da će vozač nastaviti s činjenjem prekršaja doveden je u policijsku postaju gdje je zadržan do otriježnjenja. Protiv njega će biti podnesena prijava zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:11