Ulaznice za nastup Anoraaka osvojili su...

Francuska dream-pop zvijezda Anoraak dugo je iščekivani elektronski glazbenik, koji će otvoriti ovogodišnji Atlantis Summer Challenge festival. Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite ulaznicu. Dijelimo šest ulaznica.



Vrhunska plesna poslastica je zakazana za subotu,  25. srpnja u 23 sata u klubu  Jungla na Zvončacu. Najpoznatiji član Valerie a će zasigurno natjerati splitsku publiku da plešu do zore uz neonske disko ritmove.



Po uzoru na synth-pop osamdesetih godina, koji je u bivšoj državi ostavio dubok trag prvenstveno u izričajima izvođača kao što su: Videosex, Denis&Denis, Oliver Mandić, Bebi Dol i Zdravka Čolića početkom ovog stoljeća nastaje novi smjer nazvan New Disco. Predvodnici ovog smjera su francuski dvojac Daft Punk koji su svojim zaraznim plesnim ritmovima osvojili cijeli svijet. Po uzoru na njih nastaje cijeli niz izvođača kao Kavinsky, Justice, Anoraak, Sebastian, Calvin Haris,...



Uzdižući se sa zapadne obale Francuske kao dio Valerie kolektiva, Anoraak producira vrlo zarazne "Dream Pop" pjesme s očitim utjecajem osamdesetih. Uz to što kreira intezivne ritmove, isto tako pjeva na svim svojim pjesmama, kao "Nightdrive With You". Anoraak se može pohvaliti nastupima u klubovima diljem Europe kao i turnejom u Australiji i Americi. Dođite i zaplešite pod zvijezdama.



Dobitnici:



Jelena Danielov (Split)

Vinko Borčić (Split)

Tihana Mardešić (Split)




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:32