OTOK LJUBAVI

UPOZNAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA, A ONDA SE DOGODILA KATASTROFA Beznadno zaljubljeni mladić obratio se društvenim mrežama za pomoć

 
 Twitter / Profimedia, LOOK-foto

Jedan beznadno zaljubljeni Britanac posegnuo je za društvenim mrežama kako bi pokušao pronaći, uvjeren je, ljubav svoga života.

Naime, Dan Millington iz Warringtona ljetovao je na Ibizi gdje je upoznao fatalnu Stacey iz Stoke-on-Trenta. Zaljubio se preko ušiju i, naravno, tražio njezin broj telefona.

Međutim, u okrutnoj igri sudbine, izgubio je svoj mobitel, a s njim i broj ljubavi svojeg života te se obratio društvenim mrežama za pomoć.

- Vjerojatno sam našao ljubav svog života na Ibizi, no onda su mi ukrali mobitel s njezinim brojem. Ako je ovdje negdje 27-godišnja Stacey, kozmetičarka iz Stokea koja vozi Mini, molim je neka se javi!, napisao je zaljubljeni mladić.

Prema njegovim ostalim objavama na Twitteru, čini se da mu popularni party otok na prvu baš i nije najbolje sjeo jer se želio vratiti kući već nakon prvih pola sata. No, čini se da je kasnije promijenio mišljenje jer je zabavu u lokalnom klubu 'Amnesia', koja je trajala do 8 ujutro idućeg dana, opisao kao 'bolesnu'.

Nije jasno je li upravo ondje upoznao Stacey, no svakako se dobro proveo.

U međuvremenu je njegova objava skupila više od 2.900 lajkova i podijeljena je više od 1.300 puta, pa je za nadati se da će njegov vapaj nekako doći i do fatalne Stacey.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:03