Bez cenzure

VELIKO ANONIMNO ISTRAŽIVANJE JUTARNJEG LISTA I DORMEA Na mjesec dana se morate odreći interneta ili seksa. Što ćete odabrati?

 
 iStock

Istraživanja su pokazala da se mladi u SAD-u, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Japanu seksaju manje nego ikad prije. Razloga je mnogo - nove generacije moraju raditi više i duže, kasnije odlaze od roditelja, a većinu vremena provode na internetu - društvenim mrežama, forumima i raznim aplikacijama.Taj problem nemaju samo mladi, svi koji žive u digitalno doba su opterećeni multitaskingom i kao da su zaboravili uživati u sporom proteku vremena i dobrom starom seksu oko kojeg se ipak treba malo potruditi.

Osim toga, što će se zapravo dogoditi s institucijom braka u Hrvatskoj? Statistike pokazuju da sve rjeđe sklapamo brak, a vrlo lako se razvodimo. Do prije 20 godina većina se bračnih partnera upoznala preko rodbine ili prijatelja. Danas je novi mogući bračni partner udaljen tek jedan potez prsta na mobitelu. Može li tradicionalan brak preživjeti nove tehnologije?

Ovo su samo neka od pitanja koja istražujemo u našem velikom istraživanju u sklopu native kampanje u suradnji s Dormeom 'Ljubav na prvi svajp'. Pratite nas i dalje jer uskoro objavljujemo mnogo odličnih priča na ovu temu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:54