JELENA ROZGA

Veselim se dodjeli, predanost, trud, rad i odricanje su presudni za karijeru

Seksepilna pjevačica drugi je put nominirana za pjevačicu godine
 Boris Kovačev / CROPIX

Drugu godinu zaredom Jelena Rozga nominirana je u kategoriji Pjevačice godine za nagradu Zlatnog Studija Jutarnjeg lista. Na prste se mogu izbrojiti oni koji su dvije godine nominirani u istoj kategoriji. Kakav je osjećaj biti među njima?

Počašćena

- Dobar! Uistinu mi je drago i iznimno sam počašćena, jer svaka je nominacija potvrda mojega rada i na neki mi način daje vjetar u leđa. Bila sam prošle godini na ceremoniji dodjele nagrada Zlatni Studio i bilo je divno. Baš se veselim i ovogodišnjoj proslavi - kaže Jelena Rozga, koja se već sprema za tulum nakon dodjele nagrada.

Plavokosa Splićanka lani je na našoj fešti zablistala u dugačkoj elegantnoj crvenoj haljini, ali još uvijek ne zna kakvu će kreaciju odjenuti ove godine. O tome će odlučiti u posljednji trenutak, no već sada zna da će to biti odjeća u kojoj može i zaplesati. Hoće li zaplesati i ako osvoji nagradu te kako će je proslaviti?

- Proslavit ću je s prijateljima i kolegama nakon same dodjele nagrada, naravno ako se dogodi da osvojim nagradu - odgovara Jelena, koja je u protekloj godini marljivo radila, lansirala brojne hitove i ostvarila mnoge poslovne uspjehe. Na što je u poslovnom smislu u 2018. godini najponosnija?

ZA NOMINIRANE U SVIM KATEGORIJAMA NAGRADE 'ZLATNI STUDIO' GLASAJTE OVDJE!

- Na svaku novu pjesmu, na svaki novi video-spot, na svaki koncert... Sretna sam i ponosna jer se svakoj pjesmi i koncertu od srca iskreno veselim kao da je prvi. To je ta golema ljubav prema mojem poslu koja u meni živi i živjet će, nadam se i vjerujem, vječno - govori Splićanka koju, zbog kategorije u kojoj je nominirana, pitamo koje odlike po njezinu sudu mora imati dobra pjevačica?

Puna modrica

- Predanost, trud, rad, odricanje i talent. Ne nužno tim redoslijedom, ali sve to mora imati - smatra Jelena. Njezini je suradnici uvijek hvale kao veliku, poslu predanu profesionalku kojoj baš ništa nije teško. Pa ni snimanja spotova s kojih je kao uspomenu danima nosila modrice. Naime, kada je snimala video-spot za pjesmu “Ostani”, nekadašnja balerina morala je koristiti baletne pokrete, i to na tvrdoj podlozi na kojoj je provela punih sedam sati.

- Nakon snimanja noge su mi bile sve plave, u velikim modricama. Jedva sam hodala sljedeći dan, ali mislim da se sav taj trud isplatio, jer smo napravili odličan posao - prisjeća se. Kakvi su joj planovi za narednu godinu?

- Imam mnogo planova, mnogo želja... Vidjet ćemo što će se od svega toga i ostvariti. U svakom slučaju, završavam rad na novoj pjesmi koja je nešto posebno za mene, a isto tako pripremam jedno divno glazbeno iznenađenje za koje vjerujem da će sve razveseliti baš kao i mene, ali o svemu tome uskoro više, strpite se još malo - govori i koristi priliku da našim čitateljima zaželi sretne blagdane.

- Neka se svima ostvari sve ono što su si poželjeli. Svima želim mnogo zdravlja, mnogo ljubavi i mnogo lijepe ‘pisme’ - poručuje nasmijana Jelena Rozga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:01