LJUTIT S RAZLOGOM

VIDEO Balić Goluži: 'I ti mene vadiš van...' Slavko ga odmah uveo u igru!

'Dva jeb... miseca smo se pripremali. I sad igramo ovako ko pi.... Ovo je sramota', rekao je Balić
 Drago Sopta/CROPIX

Video tehnologija je "zeznuta" stvar. Danas će to znati i Slavko Goluža koji je svojim vođenjem polufinalne utakmice protiv Francuza (22-25) iritirao mnoge. Naime, iako je u intervjuu Jutarnjem listu naglašavao kako mu je velika čast što mu se i jedan genijalac poput Ivana Balića stavlja na raspolaganje i radi sve što od njega traži , snimka s polufinalnog okršaja ne govori u prilog njihovoj dobroj suradnji.

Ivano Balić na video-isječku koji je izvađen s utakmice, pri rezultatu 24-20 za Francuze dvije i pol minute do kraja, ironično govori Goluži "i ti mene vadiš van" očito iznerviran brojnim pogreškama koje su njegovi suigrači radili na parketu.

TUGA U SVLAČIONICI Vori: Usr... smo se od straha!; Lacković: Omeyer je bio čudesan

Tijekom jedne minute odmora Balić je potpuno poludio: - Dva jeb... miseca smo se pripremali. I sad igramo ovako ko pi.... Ovo je sramota, mene je sram. Majke mi mile.

Claude Onesta: 'Balić mi je priznao da smo najbolja momčad u povijesti!'

Golužin niz nelogičnih poteza uključivao je i oslanjanje na Damira Bičanića, sjajnog momka koji je dosadašnji dio turnira gledao s tribine, a protiv Francuske je dobio nevjerojatno veliku minutažu, i to nauštrb najboljeg pucača momčadi ( Lackovića) i jedinog čovjeka koji je u jučerašnjem kaosu hrvatske igre mogao preokrenuti stvari (Balić).

NIŠTA OD FINALA Omeyer zaustavio Paklene u pohodu na novo zlato!

Još jedan potez na kojem su Francuzi zahvalili Goluži datira još sa siječanjskog Eura.Tada je Hrvatska bila bolja (29-22), a Goluža je rekao da sada ima model igre za Francusku.

- Zapamtio sam tu izjavu i ona nas je jako motivirala. Posebno smo se spremili za sve varijante Golužina napada - kazao je Nikola Karabatić.

Ivano Balić ostao je sjediti na klupi još dugo nakon utakmice... (Drago Sopta/CROPIX)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 20:40