UZNEMIRUJUĆI PRIZOR

VIDEO: BIZARNA OPSJEDNUTOST MLADOLIKOŠĆU Ona ne vježba i ne jede zdravo - ona se kupa u svinjskoj krvi!

 Screenshot

Upoznajte Chanel, 19-godišnju 'slobodnu manekenku i glumicu' te hostesu iz ringa koja živi u Kaliforniji i potpuno je opsjednuta idejom da ostane mladolika. Zapravo toliko da je pristala sudjelovati u MTV-jevom showu True Life: I'm Obsessed with Staying Young (Stvarni život: opsjednuta sam mladolikošću),

Da bi postigla svoj cilj, Chanel jede placente te se dnevno podvrgava tretmanima ljepote u trajanju d nekoliko sati kako bi njezina koža ostala mlada.

Nejneuobičajeni postupak koji koristi kako bi ostala mladolika uključuje kupanje u svinjskoj krvi 'baš kako su to radili tisućama godina ranije... i uspijevalo im je.'

MTV-jeve kamere snimile su njezinu 'avanturu'.

Njezina baka Lois nikako se ne slaže s onim što Chanel radi. Cijelu je stvar nazvala gluparijom te tražila potvrdu da je svinja zdrava.

- Ta krv nije čista! Zamislite da na tijelu imate ogrebotinu. Ako vam životinja prenese bolest, završit ćete u bolnici - oštro je komentirala baka a onda ušla s Chanel u kupaonicu i pomogla ju namaziti krvlju na čemu joj je unuka zahvalila proglasivši njezin čin pravom ljubavlju.

Osim Chanel u showu sudjeluje i Marcus, 25-godišnjak koji ubrizgava botoks te glumi u pornićima kako bi sačuvao mladolikost.

Koliko su mladi ljudi čudni dokazuje i to što u nijednoj epizodi sudionici primjerice, ne jedu borovnice, ne piju vodu, ili pak vježbaju kako bi ostali mladoliki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 21:18