JEZIVA SNIMKA

VIDEO: BRUTALNO PREMLATIO DJEVOJKU I OSTAVIO JE DA UMRE 'Ovu snimku objavljujem da spasim od njega ostale žene'

Mučna snimka s nadzorne kamere prikazuje trenutak kada je pijanac napao djevojku
 Screenshot

Mučna snimka s nadzorne kamere prikazuje trenutak kada je pijani 22-godišnjak umalo nasmrt pretukao svoju 18-godišnju djevojku.

Darryl Moore nemilice je mlatio Raynu Holden na parkiralištu ispred Cross Keys puba u Washingtonu nakon što ju je vidio kako priča s jednim muškim prijateljem.

Podivljali mladić tinejdžerki je slomio rebra, a zahvaljujući sigurnosnim kamerama, Moore je u lipnju osuđen na 12 mjeseci zatvora.

Rayna Holden iz Manchestera odlučila je progovoriti nakon što je snimka puštena u javnost.

Kazala je kako želi ostale djevojke upozoriti na Moorea kojeg je nazvala čudovištem.

- On je bio moja prva ljubav i potpuno sam mu vjerovala. Kad me te noći napao mislila sam da će me ubiti. Nikad se u životu nisam više bojala. Bilo me ga strah tužiti no kad sam vidjela snimku znala sam da ga moram spriječiti da to i dalje čini. Ne želim da neka druga žena prođe kroz ono kroz što sam ja prošla - kazala je Rayna te dodala kako je Moore bio šarmantan na pošetku njihove trogodišnje veze no kad je podivljao kada je ostao bez posla.

- Kad me vidio da pričam s drugim, poludio je od ljubomore i počeo me nazivati pogrdnim imenima, a onda bacio piće na mene -prisjetila se Holden koja se nakon toga dala u bijeg.

Moore ju je počeo naganjati, a kad ju je dohvatio, udarao ju je sve dok nije pala u nesvijest. Zatim ju je odvukao na parkiralište i nastavio udarati.

- Vikao je da sam ku*** i nije htio prestati iako sam mu govorila da će me ubiti. Nisam više mogla bistro razmišljati i prestala sam ga moliti da me pusti na miru, samo sam se sklupčala i čekala da bude gotovo.

Moore ju je prestao tući tek kad je prijatelj došao i odmaknuo ga od Holden koja je ležala u nesvijesti. Dvojica čuvara puba u tom su je stanju pronašli i odmah pozvali policiju.

- Kazna koju je dobio činila mi se kao pljuska. Još uvijek imam noćne more i idem kod psihijatra. Nije pravedno ni pošteno. On je čudovište i želim ostale djevojke upozoriti na to što je kadar učiniti. Ako će zbog objavljivanja ove snimke netko prijaviti svog zlostavljača, ja ću biti sretna - zaključila je Holden.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:17